Pogledajte

Neprimereno ponašanje Hajdi Klum: Kolegama je bilo neprijatno u njenom društvu! (FOTO)

Nemačka manekenka je za Božić objavila veridbu s mlađanim muzičarom,+

Vip roditelji
17:51h Autor:
Neprimereno ponašanje Hajdi Klum: Kolegama je bilo neprijatno u njenom društvu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Na dodeli Zlatnih globusa održanoj u Los Anđelesu pre nekoliko dana, pojavila se Hajdi Klum u pratnji svog 17 godina mlađeg verenika Toma Kauliza. Par je međutim preterao sa svojim promiskuitetnim ponašanjem zbog čega su ih kolege predvođeni Antonijem Banderasom izbegavali.

Supermodel Hajdi Klum poslednjih meseci itekako daje do znanja da je zaljubljenija nego ikad. Da je ponovno sreću pronašla u ljubavi sa 17 godina mlađim muzičarom Tomom Kaulizom svima je pokazala i na ovogodišnjoj dodeli nagrada Zlatni globus, a u jednom trenutnu emocije i strast toliko su je poneli da je kolegama prekipelo.

Prvi susret sa biološkim ocem: Hajdi Klum 14 godina krila ćerku od bivšeg dečka pa rešila da ih upozna! (FOTO)

foto: Profimedia

Prema rečima učesnika, Klum i Kauliz su se toliko strastveno ljubili čitavo vreme, a dozu neukusa među prvima je primetio španski glumac Antonio Banderas.

Slavni 58-godišnjak čak je otišao toliko daleko da je na zabavi nakon dodele nagrada očigledno izbegavao Hajdi i njenog verenika. Gosti su primetili da se glumac skriva u takozvanoj zelenoj sobi, izoliranom delu dvorane u kojoj je održana glamurozna zabava. Brzo mu se pridružila i pevačica Džejnel Mone, kojoj su takvi prizori bili previše.

Banderas je, prema pisanjima stranih medija, celu situaciju opisao promiskuitetnom i rekao da se osećao kao da je na "striptiz zabavi".

Rekla je da: Udaje se poznati supermodel (45)! (FOTO)

foto: Profimedia

Nemačka manekenka je za Božić objavila veridbu s mlađanim muzičarom, a na komentare da joj je odabranik premlad reagovala je ovako: "Još uvek verujem u brak i ljubav iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro telo. Moj verenik je mnogo mlađi od mene ali meni to ne smeta. Treba da bude srećan i manje da se brine jer se od toga dobijaju bore".

Svi su u čudu: Hajdi Klum u provodu bez trunke šminke, u providnoj košulji bez grudnjaka! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs