baš tako!

DŽENIFER GARNER ISKRENO O SVOM TELU: Izgledam kao žena koja je rodila troje dece, pa šta! (FOTO)

Glumica ima troje dece iz braka s kolegom Benom Aflekom, a iako se približila 50. rođendanu, i dalje zna da čuje pitanje - da li si trudna, a sve zbog stomaka koji joj je ostao nakon tri porođaja.

Vip roditelji
Autor:
DŽENIFER GARNER ISKRENO O SVOM TELU: Izgledam kao žena koja je rodila troje dece, pa šta! (FOTO)
Dženifer Garner, Foto: Profimedia

Bez obzira koliko uspešnu karijeru imala iza sebe, a i koliko dece rodila, od žena, pogotovo u Holivudu, očekuje se da izgledaju kao tinejdžerke.

Progovorila je o tome 48-godišnja glumica Dženifer Garner. Nakon tri porođaja, telo joj se promenilo, a o transformaciji je progovorila u podkastu "Happy Mum, Happy Baby" (Srećna mama, srećno dete). Garner je voditeljki rekla da se nekim ženama telo "vrati odmah nazad" nakon što dobiju decu, ali ona jednostavno nije jedna od njih.

"Postoje neke neverovatne žene čija se tela, bez obzira na to koliko dece imaju, odmah vrate u oblik s uskim bokovima i ravnim stomakom. To je neverovatno. Imam mnoge prijateljica koje su tako građene, jako sam srećna zbog njih. Ja nisam jedna od njih, to nije moj slučaj", objasnila je Dženifer.

AMERIČKA GLUMICA SE PROŠLE GODINE TAJNO UDALA ZA MISTERIOZNOG SINIŠU: A sada je OVOM slikom sa venčanja šokirala sve!

Glumica s bivšim suprugom Benom Aflekkom ima troje dece - dve ćerke Vajolet En (15) i Serafinu Rouz Elizabet (12) i sina Semjuela Garnera (9).

"Mogu jako naporno da vežbam, mogu biti jako fit, ali svejedno ću izgledati kao žena koja je rodila troje dece, i uvek ću tako izgledati", dodala je.

I dalje joj postavljaju neprijatna pitanja

Kako tvrdi, još uvek se susreće s nagađanjima da nije možda ponovo trudna - sve zbog svoje figure. "Da, još uvek mi se to događa. Imam 48 godina i sama sam. I još uvek me pitaju da li sam možda trudna pa da mogu i zgrabiti tog bika za rogove. To je samo telo. Budi zahvalna na njemu. Dovelo te toliko daleko. Donelo ti je decu na svet. Šta bi još hteli", rekla je Dženifer, a mi se slažemo.

Prvi put o ovoj temi progovorila je u emisiji Elen Dedženeres još 2014. Tada se osvrnula na glasine da je ponovo trudna te je istovremeno morala da brani izgled svog tela jer je - rodila troje dece.

"Nisam trudna, ali sam rodila troje dece i imam stomak. Od sada na dalje, moje dame, imaću stomak, i to će biti moj trudnički stomak. Pustimo da nam se to slegne i naviknimo se. Neće nigde otići. Ime mu je Vajolet, Sem i Sera", rekla je taj put Dženifer Garner.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs