preslikane

Tatini geni ovde nisu imali mnogo udela: Ćerka slavnih glumaca je plava kopija svoje majke! (FOTO)

Realno, nije imala od koga da pokupi loše gene

Vip roditelji
16:49h Autor:
Tatini geni ovde nisu imali mnogo udela: Ćerka slavnih glumaca je plava kopija svoje majke! (FOTO)
Foto: Profimedia

Prvo biološko dete nekadašnjeg glumačko – bračnog para Džoli-Pit, Šajlo izrasla je u prelepu devojku, koja neodoljivo liči na svoju majku.

Na prvi pogled reklo bi se da je to bez sumnje Bredova ćerka od glave do pete, ali varka je u plavoj kosi, koju je nasledila od oca. Osim toga, kada se zagledate u crte lica Šajlo Džoli Pit, nećete videti ništa drugo do Anđelinu!

Jagodice, oblik usta, osmeh, oblik vilice, nos...sve je preslikano od Anđe. Šajlo tati Bredu može da zahvali na plavim očima koja njenu lepotu zaista čine još egzotičnijom, kao i na retko lepoj prirodno plavoj kosi. Ali, osim toga, za sve ostalo se, sudeći prema najnovijim slikama Šajlo, "pobrinuli su se" Anđelinini geni.

Kao dete, prema mnogima najlepšeg para sveta, možemo da kažemo da je Šajlo imala veoma male šanse da ne ispadne lepo dete, ma na koga od roditelja ličila, ali moramo i da konstatujemo da je od savršenog deteta, kakva je zaista bila, izrasla u prelepu mladu devojku, koja neodoljivo podseća na svoju majku.

Ne mislimo da bi Šajlo bila ništa manje lepa ni da je povukla gene na tatu, ali i ovako je prosto savršena (voleli Anđelinu ili ne).

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs