pogledajte razliku

Neprepoznatljiva: Fotografija 18-godišnje Dženifer Lopez otkriva koliko se diva promenila! (FOTO)

Danas svetski poznata pop diva i superzvezda Dženifer Lopez nekada je bila obična devojka iz Bronksa koja je sanjala da će u životu postići nešto veliko. Pre 31 godinu Dženifer je bila zgodna 18-godišnjakinja toplog osmeha kakav ima i danas, ali pevačica se od tada, razumljivo, mnogo promenila.

Vip priča
Autor:
Neprepoznatljiva: Fotografija 18-godišnje Dženifer Lopez otkriva koliko se diva promenila! (FOTO)
Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Dženifer Lopez danas slavi 49. rođendan, a mnogi se slažu da jedna od najslavnijih pevačica nikada nije izgledala bolje. Latino diva u 40-im godinama kao da se pomladila i kako godine prolaze zaista izgleda sve bolje i bolje.

Fenomenalan izgled Džej Lo ne zahvaljuje samo dobrim genima – Dženifer je vrlo predana vežbama i zdravoj ishrani, ali i pozitivan stav prema životu i energija kojom zrači sigurno tome doprinose.

Dženifer Lopez objavila fotografiju sa plaže: Sada svi misile da se verila! (FOTO)

1 / 13 Foto: Profimedia

A pre nego što je osvojila muzički svet, Dženifer Lopez je bila obična devojka iz njujorške četvrti Bronks koja je pohađala srednju školu Preston. Kako je pevačica izgledala u srednjoškolskim danima, pokazuje njena fotografija iz školskog godišnjaka na kojoj Dženifer ima 18 godina. Koliko se zvezda od tada promenila, procenite sami.

Zabavna maćeha: Dženifer Lopez uživa sa ćerkama svog dečka! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs