PRIVILEGOVANI

Dvostruki aršini: Melanijini roditelji smeju ono što ostatak sveta ne sme? (FOTO)

Iako, zahvaljujući tome što im je ćerka američka prva dama, ujedno i državljanka, već godinama imaju zelenu kartu i omogućen trajni boravak, roditelji Melanije Tramp, Amalija i Viktor Knavs, svim se silama trude da dobiju i stalno državljanstvo

Vip priča
09:22h Autor:
Dvostruki aršini: Melanijini roditelji smeju ono što ostatak sveta ne sme? (FOTO)
Amalija i Viktor Knavs, Foto: Profimedia

I dok se američki predsednik Donald Tramp na sve načine bori s imigracijom, obećavajući kroz kampanje kako će se svim silama truditi da smanji broj imigranata, njegovi tast i tašta viđeni su kako ulaze u jednu od imigracijskih kancelarija u federalnoj zgradi u Njujorku.

Melanija Tramp pokazala stranu koju do sad nismo videli: Najslađa reakcija ikad! (FOTO)

foto: Profimedia

Tamošnji činovnici zaduženi su za proces dobijanja državaljanstva, čemu, očigledno, Viktor i Amalija Knavs teže. Iako imaju slovenačko državljanstvo, i zelenu kartu i trajni boravak u Sjedinjenjim Američkim Državama, još uvek nemaju američko državljanstvo.

Melanija Tramp u savršenoj letnjoj haljini: Idealna kombinacija za visoke temperature! (FOTO)

foto: Profimedia

Na upit novinara što su tamo tačno radili, advokat Majkl Vajlds rekao je kako je to 'privatna stvar'. Navodno je državljanstvo pitanje dana, odnosno, supružnici Knavs, prema izvoru bliskom porodici, čekaju poziv na zvaničnu ceremoniju davanja zakletve američkoj zastavi.

Stilista prve dame Amerike otkrio tajnu njenog besprekornog izgleda! (FOTO)

foto: Profimedia

Zelenu kartu su dobili zahvaljujući svojoj ćerki Melaniji Tramp, koja je američka građanka, zato ih je ona "sponzorisala", odnosno garantovala njihov boravak tamo. Njen predstavnik za javnost, Stefani Grišam, takođe nije želela ništa da komentariše: "Nikada ne dajem komentare u vezi njenih roditelja, budući da oni nisu deo "administracije" i zaslužuju privatnost."

Brižit Makron donela dašak Pariza u Ameriku: Prva dama u stilu Džeki Kenedi! (FOTO)

Zanimljivo je da je Melanijin otac, koji je tek dve godine stariji od svog zeta, upravo u Donaldu Trampu pronašao i modnu inspiraciju, pa mu sve više nalikuje. Osim toga, američka prva dama neverovanto je vezana za svoje roditelje, koji redovno putuju sa službenim avionom američkog predsednika, "Air Force One", i prate Trampove na svim njihovim putovanjima.

12 tajni savršeno doteranih žena: Ne treba vam previše para ni vremena da uvek izgledate perfektno!

Isto tako, Melaniji je jako važno da njen sin jedinac Baron bude blizak sa svojim bakom i dedom, zato su oni prisutni u njegovom životu od rođenja i učestvuju u njegovom vaspitanju, pa danas 12-godišnji Amalija i Viktor Knavs, uz engleski, priča i slovenački.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs