Potpuni obrt u njegovim rečima

Javno progovorio Luka Lazukić: Ja sam svoje otpevao! Nataša je sve iscenirala, evo šta se tačno dogodilo u noći incidenta!

Incident između supružnika dobija novo poglavlje...

Vip priča
Autor:
Javno progovorio Luka Lazukić: Ja sam svoje otpevao! Nataša je sve iscenirala, evo šta se tačno dogodilo u noći incidenta!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Ljubavna priča koja poslednjih dana potresa Srbiju, dobila je novu dimenziju. Naime, nakon što je Nataša Bekvalac optužila supruga Luku Lazukića za nasilje, i on je odlučio da se pojavi u javnosti i otkrije svoju, malo drugačiju stranu priče.

Naime, on je gostovao u emisiji Milomira Marića i otkrio detalje o noći u kojoj je došlo do sukoba.

"Bio sam u gradu to veče, došao sam sam u dnevnu sobu upalio TV i zaspao. Ne znam kada je Nataša došla, jer je i ona bila u gradu, u studiju. U jednom trenutku me je probudila, u želji da nastane svađa. Ja zaista ne znam o kakvim porukama se radi. Ona me je napala, sklonio sam je od sebe, ona me je opet napala, ja sam je odugrnuo na krevet. Potom je ona izašla iz stana a ja sam ostao unutra. Posle se vratila u stan. Beba je sve vreme bila sa dadiljom", ispričao je Luka Lazukić.

On kaže da se ujutru sasvim normalno ponašao, da je popio kafu, poljubio Natašu i bebu i otišao kod svojih roditelja.

"Tamo sam došao da bih ćerku iz prvog braka odveo na salaš. Tamo sam saznao za ovo. Sedeo sam u dnevnoj sobi sa ćerkom i roditeljima i u jednom trenutku zove me drug. Pitao me je šta to mediji pišu o meni. Mislio sam da su opet neke paparacno slike. Tada mi je on rekao da pišu kako sam pretukao Natašu. Bio sam šokiran", rekao je Luka a onda dodao kako je Nataša sačekala da on izađe iz kuće kako bi napravila celu hajku.

Nataša Bekvalac tražila razvod, pritvor i zabranu prilaska: On je za mene mrtav!

foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Nataša je potrebna medijima na naslovnoj strani. Nataša Bekvalac je potrebna medijima na naslovnoj strani. Znam da će ona trebati medijima i posle mene, i ja to znam. Ovo je platforma za dalje. Za neki novi novac, za nekog novog Luku, za neku novu pesmu… Ovo je PR. Ja sam samo jedan u nizu. Ajde da ne pričamo šta se ranije dešavalo… To se kaže – Luka ljubavi ti nemaš više para, otpevao si svoje … a ne ovako. Ali sve je ovo škola za mene. Ja sam samo jedan u nizu", branio se Luka u javnosti.

Lazukić tvrdi da su ga mnogi upozoravali da neće proći dobro sa Natašom, ali da ju je voleo i da ga takve priče, kao i pevačicina prošlost, nisu zanimale.

"Natašu sam obožavao, mi smo živeli bajku ali ova ljubav se prodala za novac. Prestao sam da je volim kada sam shvatio da je spremna na ovo. Problemi su počeli kada sam joj rekao da malo racionalnije tošimo novac. Nije da nije bilo para, ali nije bilo za hirove, za histerije, za putoivanja, za neka ulaganja… I dok je bilo para, bilo je i ljubavi. Meni nije žao ni jednog potrešenog dinara za nju, mene i našu bebu. Pare za sređivanje salaša i stana sam dao ja, imam i dokaze za to. Ja sam platio i svadbu", rekao je on.

Kraj velike ljubavi: Luka uhapšen, Nataša Bekvalac traži razvod i starateljstvo! (FOTO)

foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

O modricama na Natašinom telu koje se vide na fotografijama koje su mediji objavili Lazukić kaže da o tome treba pitati nju.

"Za modrice morate da pitate Natašu. To nek utvrde sudski veštaci. Želeo bih da ja budem poslednja žrtva obmane. Da sam pretukao suprugu ja ne bih bio pušten. Policija je prema meni bila krajnje korektna. Posle saslušanja sam potpisao izjavu u kojoj stoji ovo što sam vam rekao", ispričao je Lazukić u programu Hepi televizije.

On dodaje i da mu ćerka Katja nedostaje ali da će i on da se bori za starateljstvo, te da je takođe podneo prijavu protiv Nataše Bekvalac.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs