Događaj godine u Velikoj Britaniji

Voziće se kočijama, pozdravljaće okupljene: Palata objavila nove detalje venčanja princa Harija i Megan Markl! (FOTO)

Venčanje u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor započeće u podne i par će venčati nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi, objavila je palata Kensington

Vip priča
Autor:
Voziće se kočijama, pozdravljaće okupljene: Palata objavila nove detalje venčanja princa Harija i Megan Markl! (FOTO)
Foto: AP / Frank Augstein

Princ Hari i njegova verenica Megan Markl u ponedeljak su otkrili nove detalje o svom venčanju 19. maja, uključujući i to da će svečanost uključivati povorku s kočijom kroz ulice Vindzora.

foto: EPA / Neil Hall

Venčanje u kapeli Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor započeće u podne i par će venčati nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi, objavila je palata Kensington. Sat kasnije par će se voziti u kočiji ulicama gradića.

Princ Hari zaratio sa porodicom: Njegovu konačnu odluku uopšte ne odobravaju muški članovi! (FOTO)

foto: Reuters / Pool

"Nadaju se da će taj kratki put omogućiti većem broju ljudi da se okupe oko Vindzora i da uživaju u atmosferi tog posebnog dana", saopštila je palata.

Novovenčani par pridružiće se zvanicama iz kongregacije na prijemu u dvorani Svetog Đorđa. Kasnije iste večeri otac mladoženje princ Čarls prirediće prijem za par i njihove bliske prijatelje i porodicu.

Megan Markl će posle venčanja dobijati džeparac od princa Čarlsa: Iznos uopšte nije zanemariv! (FOTO)

foto: Profimedia

Isti dan održava se finale FA kupa na kom Harijev brat princ Vilijam obično predaje pobedniku trofej kao predsednik Fudbalskog saveza, pa još nisu poznati njegovi planovi.

Prošlog meseca je Vilijam rekao da brat još nije tražio da mu bude kum, kao što se očekuje, i rekao je da još razmišlja kako da ispuni dve istovremene obaveze.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs