ŽENA IZA OSMEHA

Mini intervju Džulije Roberts: Bila sam razmaženo derište, promenila sam se tek kada sam upoznala svog muža!(FOTO)

Jedna od najplaćenijih glumica na svetu Džulija Roberts se u iskrenom intervjuu za ugledni Harper’s Bazaar osvrnula na same početke svoje karijere priznavši kako danas i nije preterano impresionirana svojom tadašnjom sebičnošću i ambicijom

Vip priča
10:02h Autor:
Mini intervju Džulije Roberts: Bila sam razmaženo derište, promenila sam se tek kada sam upoznala svog muža!(FOTO)
Džulija Roberts, Foto: Profimedia

Svakako, talentovana glumica svu svoju sreću pripisuje porodičnoj idili koju deli sa svojim suprugom, snimateljem Denijem Moderom i njihovo troje dece. Da li riđokosu glumicu prelepog osmeha porodični život zaista toliko "razmazio" da razmišlja o završetku karijere, kako vidi svoju budućnost i na godine uspeha iza sebe pročitajte u nastavku

27 godina su krili ljubav: Džulija Roberts se razvodi! (FOTO)

Američka glumica Džulija Roberts napravila je predah od svetlosti reflektora i filmskih setova, a ako je suditi po poslednjem intervjuu koji je dala za ugledni Harper’s Bazaar, pauza joj je zaista prijala. Prisećajući se samih početaka svoje karijere, 49 – godišnja Džulija priznaje kako nije preterano ponosna na svoju tadašnju percepciju života i dugog puta koji je bio ispred nje.

Ponovo u Beogradu: Džulija Roberts u Srbiji da bi sprečila razvod? (FOTO)

"Bila sam sama sebi jedini prioritet: maleno razmaženo derište s ogromnom ambicijom."- iskreno je priznala Džulija dodavši kako je uprkos slavi i novcu bila neispunjena sve dok u njen život nije ušetao snimatelj Deni Moder sa kojim danas deli 15 godina bračne zajednice u kojoj su postali ponosni roditelji troje dece: 12 godišnjih blizanaca Hazel i Fina i 10-godišnjeg sina Henrija.

"Sve se promenilo kada sam upoznala Denija i konačno pronašla pravu osobu koja je iz mene izvukla ono najbolje. Kada danas razmišljam o tome šta moj život danas čini ispunjenim: bez dvoumljenja sam sigurna kako je to njegova ljubav i prisustvo. Sva moja unutrašnja promena i sreća je proizašla iz toga." – priznala je glumica koja je sa svojim suprugom imala priliku i raditi u par navrata, a o tome malo drugačije mišljenje...

Beograđani jedva došli sebi od šoka: Džulija Roberts prošetala srpskom prestonicom!

"Postoji nešto veoma utešno u radu s Denijem: ali i stravično u isto vreme. To se na kraju ispostavilo kao odlična kombinacija. Stravično je to što me zapravo jedina osoba koju želim zadiviti gleda pravo u oči."

Pa iako glasi kao glumica neprikosnovenog talenta, Džulija tvrdi kako će se u sledeći projekat upustiti jedino ukoliko bude reč o nečemu zaista posebnom.

Džulija Roberts (49) bez trunke šminke: Ponosno nosi svaku boru! (FOTO)

"Mislim da smo duboko u sebi svi svesni kako ne možete zauvek stajati na vrhu proplanka na vrhovima svojih prstiju, a da u jednom trenutku ne izgubite balans ili se umorite i zamolite nekog drugog da vas malo zameni. Postigla sam divne stvari u karijeri i zaista ću biti srećna ako ih postignem još više samo kako bih zadivila svog supruga i našu decu. Ali znate šta? Već su me razmazili."- zaključila je lepa i iskrena glumica, a mi se ipak nadamo kako će svet imati priliku ponovo videti talenat žene najlepšeg osmeha.

Kako se neguje Džulija Roberts: Žena najlepšeg osmeha otkriva svoje tajne!​​​​​​​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs