Životna priča

Od beskućnice do zvezde: Zbog ljubavi htela da se ubije, danas ima dvoje dece i Oskara (FOTO)

Pre nekoliko dana poznata glumica je napunila 51. godinu
Vip priča
15:00h Autor:
Od beskućnice do zvezde: Zbog ljubavi htela da se ubije, danas ima dvoje dece i Oskara (FOTO)
Foto: Profimedia

Jedna je od najplaćenijih holivudskih zvezda danas, Hali Beri, seća se svojih početaka koji nisu bili ni malo laki.Pre nego što se proslavila kao glumica, Hali se takmičila 1986. godine za Mis Amerike i bila druga pratilja, a na takmičenju za Mis sveta osvojila šesto mesto.

Glumom je počela da se bavi osamdesetih kada je stigla u Njujork. Dok nije počela da zarađuje, jedan period provela je kao beskućnica.

Nakon nekoliko manjih uloga u televizijskim serijama, njeno prvo značajnije pojavljivanje i proboj desio se u komediji "Bumerang" gde joj je partner bio tada već slavni Edi Marfi. Nakon toga, zaigrala je u još par ostvarenja u kojima je uspela da skrene pažnju na sebe, kao što je film "Flinstons," dok je za ulogu u filmu "Predstavljamo vam Doroti Dendridž", nagrađena Emijem i Zlatnim globusom.

Kao što to obično biva u Holivudu, nakon osvajanja prestižnih nagrada, počinju da pristižu veće i značajnije uloge, a jedna joj je čak donela Oskara i to prvog u istoriji za glavnu žensku ulogu u filmu "Bal monstruma." Do dan danas ona je jedina crnkinja sa tom nagradom.

Poznate Lavice: One su jake, lepe i rođene liderke! (FOTO)

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 5. Јун 2017. у 9:48 PDT

Uporedo sa uspesima koje je postizala u karijeri, Hali je u privatnom životu vodila bitke. Udavala se tri puta, a tokom braka sa prvim mužem Dejvidom Džastisom, pokušala je i da se ubije.

Već sam osetila miris benzina, kada mi se po glavi počela vrteti mamina slika kako me u garaži pronalazi mrtvu. Tada sam odustala - glumica je iskreno rekla u jednom intervjuu pre desetak godina.

Nije imala mnogo sreće ni u sledećem braku sa Erikom Benetom. Posle samo godina dana zajedničkog života, par je počeo da odlazi na seksualnu terapiju jer je Erik bio zavisnik od seksa. Brak su okončali nakon tri godine.

I oni su nekada bili siromašni: Hali Beri je živela u skloništu za beskućnike!

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 2. Мај 2017. у 12:01 PDT

Udala se i za prelepog modela Gabrijela Obrija, sa kojim je dobila ćerkicu. Sa njim je vodila sudsku bitko oko starateljstva.

Nakon toga, činilo se da je Hali našla sreću pored francuskog glumca Olivera Martineza. Sa njim je dobila sina ali se i njihov brak završio razvodom prošle godine.

Jedna od najlepših žena i najtalentovanijih glumica danas, Hali Beri je prošla sito i rešeto, izašla je iz tri braka sa dvoje dece, i ispred nje je bar još nekoliko sjajnih rola u kojima jedva čekamo da je gledamo.

Pogledajte video koji je objavila za svoj 51. rođendan na društvenoj mreži Instagram:

Објава коју дели Halle Berry (@halleberry) дана 14. Авг 2017. у 12:13 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs