Neverovatno

I oni su nekada bili siromašni: Hali Beri je živela u skloništu za beskućnike!

Sada se njihovo bogatstvo procenjuje u milionima, a nekada nisu imali ni dolar za hranu
Šuška se
15:04h Autor:
I oni su nekada bili siromašni: Hali Beri je živela u skloništu za beskućnike!

Kada je imala 21 godinu, oskarovka Hale Beri je neko vreme provela u skloništu za beskućnike, kad je prvi puta otišla od kuće. Kada se preselila u Čikago, vozila ju je majka, a nakon nekoliko meseci zvala je da joj posudi novac. Mama joj je poručila da se snađe ili neka se vrati kući. Lepa glumica kaže da je posle bila zahvalna majci što joj nije pomogla jer je naučila da se brine za sebe.

Ni počeci Dženifer Lopez nisu bili laki. U jednom je intervjuu ispričala kako je pre nego što se proslavila spavala na kauču u plesnom studiju. Njeni roditelji nisu se slagali sa izborom karijere pa je odlučila da ode od kuće. Bila je beskućnica, a onda se sve promenilo. U jedoj godini je dobila ulogu u seriji "In Living Color", postala deo Flaj Grls i preselila se u Los Anđeles. Ostalo je istorija.

Dobro je poznato i da hip hop mogul Džej Zi, Opra Vinfri i J. K. Rovling, autorka književnog serijala o Hariju Poteru, nisu rođeni sa zlatnom kašikom u ustima – naprotiv!

J.K Rovling dolazi iz niže srednje klase, a u nekoliko intervjua je rekla da jako dobro zna kako je to biti siromašan.

Selin Dione,

danas super bogata Kanađanka (bogatstvo joj je procenjeno na oko 400 miliona dolara), nije odrasla okružena sa raskoši. Rođena je kao najmlađe dete u porodici sa 14-ero dece, a živeli su, kako kaže, u vrlo maloj kući.

"Nikad nismo imali dovoljno novca, ali odrastali smo sa puno ljubavi i podrške. Šta nam je još trebalo?", navela je Selin.

Stiv Džobs

u svom govoru na Univerzitetu Stanford je ispričao da nije imao sobu u studentskom domu pa je morao spavati na podu u sobama svojih kolega. Sakupljao je boce Koka Kole, a budući da nije imao za hranu, pešačio je više od 10 kilometara do hrama Hare Krišne kako bi barem jednom nedeljno imao pristojan ručak.

Demi Mur živela je u naselju sa kamp-kućicama

sa majkom alkoholičarkom i očuhom. Njh dvoje su imali problematičan brak prepun nasilja pa su se često selili. Sa 16 godina Demi je napustila školu i počela raditi kao model. Preselila se u Europu gde se sa 18 godina udala za rokera Fredija Mura. Godinu dana kasnije, dobila je ulogu u seriji "General Hospital". Demino bogatstvo procenjeno je danas na 75 miliona dolara.

Roditelji zvezde "Seks i grad" Sare Džesike Parker

razveli su se kad je ona imala samo dve godine, a majka joj se preudala i dobila još četvero dece. Mučili su se finansijski i jedva sastavljali kraj s krajem. Parker je zatim dobila svoju prvu ulogu već sa 11 godina na Broadveju, a kasnije su se angažmani samo nizali. A danas joj se bogatstvo procenjuje na 130 miliona dolara!

Zavodljivoj

Karmen Elektri, kad je imala 20-ak godina, dečko je ukrao ušteđevinu i ostavio je bez ičega.

"Sela sam na klupu u parku i rasplakala se jer sam dopustila da me neko tako prevari", prisetila se slavna lepotica koja je nekoliko godina bila beskućnica.

Holivudska legenda Džim Keri neko vreme je živeo u kombiju. Njegov otac radio je kao muzičar i mučio se kako bi ih prehranio. Glumac i komičar odustao je od školovanja kako bi pomogao porodici.

Silvester Stalone, zvezda filmova "Roki" i "Rambo", živeo je tri nedelje na autobuskoj stanici u Njujorku nakon što je bio izbačen iz stana. Kako bi se domogao novca, prihvatio je ulogu u porno filmu za što je dobio 200 dolara.

Hilari Svonk

nikad nije krila da je odrasla u naselju sa kamp-kućicama, a da je jedno vreme sa majkom u Los Anđelesu živela u automobilu. Na audicije se javljala telefonirajući iz govornica.

Počeci slavnog britanskog glumca Danijela Krejga (46) bili su takođe vrlo teški. Spavao je na klupama u parku, a u jednom intervjuu izjavio je kako je pravio grozne stvari da preživi budući da nije imao novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs