Pobedili krizu

Najteži trenutak u životu Ketrin Zite Džouns: Deca su me pitala da li će im tata umreti! (FOTO)

Pokušali smo sve da rešimo potpuno privatno. Jedino mi je žao što nisam više pričala s ljudima o tome da mi bude lakše, otkrila je glumica
Vip priča
05:12h Autor:
Najteži trenutak u životu Ketrin Zite Džouns: Deca su me pitala da li će im tata umreti! (FOTO)
Foto: Reuters / Eduardo Munoz

Ketrin Zita-Džouns (46) i Majkl Daglas (71) u novembru prošle godine su proslavili 15. godišnjicu braka.

"Bilo je super. Samo nas dvoje u našem najdražem restoranu, smejemo se činjenici da se još nismo pobili i da smo još živi. 15 godina je jako mnogo vremena", izjavila je glumica koja smatra da ljudi prebrzo odustaju od braka. Njen suprug je nedavno, takođe, otkrio da su 2013. godine imali "krizu" i da su mnogo žrtvovali i borili se žestoko kako bi spasili brak. Tada su se, naime, oboje suočili s bolestima. Majklu je dijagnostikovan rak grla, a Ketrin je otkrila da pati od bipolarnog poremećaja.

Ima 46, a izgleda 15 godina mlađe: Ovo je tajna mladolikosti Ketrin Zite Džouns!

"Pokušali smo sve da rešimo potpuno privatno. Jedino mi je žao što nisam više pričala s ljudima o tome da mi bude lakše. Ali najteže je bilo kada su nas deca pitala da li će tata da umre", rekla je Ketrin koja s Majklom ima dvoje dece, Dilana (14) i Karis (12).

"To su sve usponi i padovi života, a ja nastojim da budem negde u sredini. Sada se osećam super i to zato što znam više o svojoj bolesti i odlično se nosim s tim", otkrila je glumica.

Tuga Lijama Nisona ne prestaje: Ovo je najteža stvar u životu! (FOTO)

Foto: Beta
Foto: Beta
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs