Da li se prepoznajete

Poznate Lavice: One su jake, lepe i rođene liderke! (FOTO)

Najpoznatije glumice i pecačice današnjice su u znaku Lava. One dominiraju scenom, ljudi ih obožavaju pa nije ni čudo što se doživljavaju kao najači zodijački znak
Vip priča
17:22h Autor:
Poznate Lavice: One su jake, lepe i rođene liderke! (FOTO)
Foto: Reuters / Eduardo Munoz

Osobe rođene u znaku Lava rođeni su lideri i vladaju ostatkom čovečanstva, ali to rade na zaista perfidan način, tako da nezadovoljnih nikada nema. Možda druge osobe osećaju da su rođeni vladari pa im to prirodno nasleđe i prepuštaju, a zato ni ne čudi to što je toliko glumaca i poznatih ličnosti rođeno upravo u tom znaku.

Priroda je Lavove bogato obdarila te u njima ima energije, pameti, lepote i seksipila za najmanje tri osobe. Oni ne mogu živeti bez pozornice i svetla reflektora i nužno im je potrebno divljenje. Glave će se uvek okretati gde god oni prođu. Često će koketirati, ali to je način kojim će prikrivati čudan strah da možda nisu poželjni. Stalno sebi moraju dokazivati da su željeni, traženi, najdraži.

Indijski horoskop otkriva kakvi ste: Harizmatični ili mračni?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Oni očekuju od svog života najbolje, a moramo priznati da obično to i dobiju. Veoma su uspešni u ljubavi i u poslu. Egoistični i arogantni, ali ipak i nežni: upravo kvalitet kakvu treba imati - kralj!

Zato ni ne čudi da su mnoge poznate osobe rođene u znaku Lava.

Dženifer Lopez

Rođena je 24. jula 1969. u Njujorku

Džej Lo je bez sumnje slavna i moćna. Njeni albumi se prodaju u milionima primeraka širom sveta, a premda joj filmovi nisu zaradili Oskare, na blagajnama filmova su sasvim solidno prošli. Zaslužuje li onda ova Lavica epitet "razmažene dive"? Sa Suncem i Merkurom u znaku Lava koji voli biti pod svetlom reflektora, to je moguće, ali Mesec u Strelcu govori nam da se radi i o otvorenoj i poštenoj osobi.

Mesečni horoskop za avgust: Devicu čeka sudbinski susret, Ribe period bez novca!

Šarliz Teron

Rođena je 7. avgusta 1975. u Južnoafričkoj Republici

Jedna je od najpopularnijih i najuspešnijih glumica u poslednjoj deceniji, Južnoafrikanka Šerliz u sebi utelotvoruje sav šarm trostrukog Lava. Nije suviše arogantna, ali s obzirom na to koliko je nagrada osvojila, ima pravo na određenu dozu umišljenosti. Ona je veliki borac za prava žena, a budući da joj se strastveni Mars smestio u tvrdoglavom Biku, svako može biti srećan ako je ima kao podršku.

Hale Beri

Rođena je 14. avgusta 1966. u Klivlendu, SAD

Hali je impresivna, samouverena žena čija lepota parira njenom glumačkom talentu. Njena natalna karta pokazuje tri aspekta – Sunce, Mesec i komunikativni Merkur – u ambicioznom i kompetitivnom Lavu, ali jednak broj planeta smestio se u tradicionalnom, rezervisanom i osećajnom Raku. Ova ravnoteža u natalnoj karti daje ravnotežu i njenom životu. Profesionalni uspeh često će u drugi plan potisnuti ljubav i predanost porodici i bliskim prijateljima.

Kakva je žena u znaku Lava: Vrtlog strasti, lepote i mudrosti, ne prašta samo jedno!

Madona

Rođena je 16. avgusta 1958. u Mičigenu, SAD

Premda je već u zrelim godinama, Madona i dalje kao tipična Lavica ima želju da pokaže sve što može i što ima. Dva dodatna aspekta u znaku Lava, Venera i Uran, govore da može biti prilično zahtevna kad je zaljubljena, s dozom buntovništva. No Mesec joj se nalazi u praktičnoj i predanoj Devici, što objašnjava stabilnu pokretačku silu njenih uspeha.

Oni to znaju najbolje: Horoskopski znak koji će vam uskočiti u život i napraviti pometnju!

Kim Katral

Rođena je 21. avgusta 1956. u Liverpulu, Engleska

Kim je bila seksi i pre nego što je prihvatila ulogu u "Seksu i gradu", no otad je simbol seksipila zahvaljujući nesputanoj Samanti. Ta uloga lako je sela osobi sa Suncem u Lavu. Iz istog je astrološkog aspekta povukla i karakteristiku radne perfekcionistkinje. Mesec u Vodoliji daje joj dozu ekscentričnosti, zbog čega se često čini kao da se ne uklapa. Venera u Raku daje joj nežnu stranu zahvaljujući kojoj se lako otvara u ličnim vezama.

Vreme je ipak učinilo svoje: Ovako danas izgledaju junakinje serije Seks i grad! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs