"BILI SMO SAMI U ĐAKUZIJU, KAD ME VIDELA GOLOG PALA JOJ JE VILICA - POSLE JE ZAVRŠILA NA HITNOJ": Tajna veza koja ŠOKIRA

Kris Džener, nekada Kardašijan imala je burnu noć u đakuzijusa O Džej Simpsonom, a ovo su detalji

Vip priča
18:00h
"BILI SMO SAMI U ĐAKUZIJU, KAD ME VIDELA GOLOG PALA JOJ JE VILICA - POSLE JE ZAVRŠILA NA HITNOJ": Tajna veza koja ŠOKIRA
Foto: Profimedia

O Džej Simpson preminuo je u 76. godini, a iza njega su ostala samo sećanja na kontroverze i život pun skandala.

O njegovoj vezi sa Kris Džener, nekadašnjom Kardašijankom natanko se polemisalo, a osoba koja je najbolje poznavala O Džej Simpsona tvrdi da je sam bivši sportista priznao kako je imao seks sa Kris Džener.

On se hvalio kako je zaveo ženu najboljeg prijatelja Roberta Kardašijana u đakuziju i da tada nisu bili sami. Navodno je pričao okolo kako su njih dvoje završili u đakuziju 1990ih godina, te da je Kirs morala posle seksa da se javi u hitnu pomoć jer joj je on svojom muškosti povredio intimne odnose.

Nakon te priče, nagolo je počeo da negira sve govoreći kako je sve laž.

I sama Kris Džener koja se u međuvremenu razvela od Kardašijana i udala za Brusa Dženera, demantovala je aferu sa O Džej Simsonom i priču iz đakuzija.

"To je apsolutna laž. Nikad nisam imala aferu sa O Džej Simpsonom," rekla je Kris tada.

Sam O Džej Simpson oslobođen je svih optužbi za ubistvo bivše supruge Nikol Braun Simpson još davne 1994. godine, a njegov advokat je bio upravo Robert Kardašijan - njegov najbolji prijatelj.

Istina iz đakuzija

Prema Pardou koji je dugo godina radio za Simpsona, u hidromasažnoj kadi to veče bio je O Džej Simpson, Kris, Nikol i Robert Kardašijan.

A onda je iz kade izašao Robert i Nikol, a ostali su Kris i O Džej. On je ustao, svukao šorts i pokazao muškost Kris kojoj su navodno od pogleda na njegov polni organ "iskočile oči". O Džej se kasnije pohvalio svom knjigovođi "Je**o sam tu ku** dok je nisam slomio."

Priču o hidromasažnoj kadi podelili su svetski mediji, a izvor blizak paru kaže da su se Simpsonovi i Kardašijanovi odlično slagali sve do te večeri dok O Džej nije imao intimne odnose sa Kris.

Posle ovog nastao je jaz između O Džej Simpsona i Kardašijanovih.

Kris Džener, Robert Kardašijan, o džej simpson
foto: Profimedia

Kada je sniman dokumentarni film o slučaju O Džej Simpsona, intervjuisani nikad nisu spomenuli scenu iz đakuzija, ali svi su znali za nju.

Kris je znala koliko je Simpson bio opsednut sa Nikol, koliko ju je zlostavljao i varao na sve strane. Sam O Džej je nekoliko puta preko Kris pokušao da dođe do mladih devojaka sa kojima je izlazio.

Naime je tražio od Kirs da pozove određene devojke, pa kada bi se one javile na telefon on bi preuzimao poziv od nje. Nije hteo da njihovi roditelji znaju da im ćerku zove stariji muškarac.

I sama Kris je švrljala sa strane. Dobro obavešteni izvori tvrde kako joj je dosadilo kontrolisano ponašanje Roberta Kardašijana, te ga je varala sa strane.

"Kris bi rekla Robertu - moram da izađem, moram da se zabavim. A onda bi išla sa drugaricama u zabavu i kući se vraćala mrtva pijana. Govorila mu je:"Treba mi sloboda, imam četvoro dece nisam se iživela,""kaže dobro obavešten izvor.

Ipak, priča se da je kap koja je prelila čašu bila afera Kris i Toda Votermana koji je od Kris bio mlađi 11 godina i koji je bio profesionalni fudbaler. Upoznali su se na jednoj zabavi, on ju je pratio i poljubio. Ubrzo su imali seks svuda, a ovu priču je priznala i sama Kris.

Kris Džener
foto: Profimedia

Izgleda da je Todova majka uzela stvari u svoje ruke. Pozvala je Roberta Kardašijana i rekla mu "Tvoja žena ima 36 godina, a moj sin 24. Predlažem ti da ti razgovaraš sa njom, a ja ću sa njim."

Tod je tada ostavio Kris, a Robert je podneo papire za razvod 1990. godine.

"Robert je bio emocionalno uništen. Razvod nije bio nešto zbog čega se radovao. Bio je porodičan čovek i sve što ga je zanimalo bila su žena i deca," ispričao je Robertov advokat.

Kris se kasnije udala za Brusa Dženera koji je promenio pol i postao Kejtlin, a par se razveo 2015. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs