DA LI JE OVO RAZLOG ZAŠTO TEODOSIĆ ŽELI RAZVOD? Priča se da je prešla svaku meru

Šuška se kako se sprema razvod Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića a mnogi nagađaju da je ovo razlog

Vip priča
09:19h Autor:
DA LI JE OVO RAZLOG ZAŠTO TEODOSIĆ ŽELI RAZVOD? Priča se da je prešla svaku meru
Foto: Printscreen/instagram

Sedmogodišnji brak Jelisavete Orašanin i Miloša Teodosića izgleda da je na klimavim nogama, jer se pročulo kako košarkaš hoće da podnese papire za razvod.

Razlog za razvod, kako navodi izvor Kurira je taj što Teodosić ne može da istrpi nekontrolisano trošenje novca svoje supruge.

U poslednje vreme, primetili smo da se Jelisavetina rutina izuzetno promenila. Često smo je viđali na javnim događajima u pratnji prijateljica, putovala je više nego ikada i vodila vrlo aktivan društveni život.

Takođe, ona je krajem 2021. godine ugradila silikonske implante u grudi.

Jelisaveta Orašanin
foto: Printscreen Instagram / jagodenamagli

- Jelisaveta je oduvek htela da ima malo veće grudi, nije bila zadovoljna što su joj male. Želela je da to koriguje, ali nikako pre nego što se ostvari kao majka. Kako je dobila dvoje dece, te je od drugog porođaja prošlo dovoljno vremena, otišla je pod nož - kaže izvor za Blic blizak glumici.

- Jedva je čekala da pokaže nove grudi, pa je očekivala da će slika koju je podelila na društvenim mrežama pokrenuti različite komentare. Nije htela da preteruje, već je korigovala grudi u skladu sa građom - dodaje izvor.

Kako se tada pisalo, u nameri da stavi veće grudi imala je apsolutnu podršku od supruga:

- Oduševio se kada je čuo da će staviti silikone, misli da je to odlična ideja. Rekao joj je da će preuzeti sve obaveze oko dece dok se ona bude oporavljala posle operacije - pričao je izvor tada za "Informer".

Jelisaveta Orašanin
foto: Instagram Printscreen / Jagodenamagli

Podsetimo, glumica je ranije otkrila kako je teklo njihovo upoznavanje.

- Iznenadila sam ga. Nikada nisam htela da promenim svoje prezime prilikom udaje. I onda sam počela da razmišljam o deci kada smo krenuli da pričamo o stupanju u brak - rekla je ona tada i dodala:

- On je razmišljao o braku, mi smo se videli ukupno 19 puta pre nego što smo stupili u brak. Tačno 19. put je bilo na venčanju - ispričala je Jelisaveta i dodala da je čak i njegovu rodbinu upoznavala na svadbi.

- Kada su išle one zajedničke fotografije, bilo je da mi Miloš kaže: "Ovo je moja tetka, moj brat", a ja: "Drago mi je ja sam Jelisaveta". Niko nam se nije mešao. To je ljubav na prvi pogled. Tu su i Petra i Bogdan pa imamo još dosta da opravdamo taj prvi pogled - rekla je glumica u emisiji "TV lica kao sav normalan svet".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs