MUŽ JOJ PLAĆA 100.000 EVRA MESEČNO DA BI BILA DOBRA MAJKA NJIHOVOJ DECI: Od silnih para ne zna više šta je REALNOST

Georgina Rodrigez nedavno je proslavila svoj 30. rođendan i tom prilikom opet je pokazala sav luksuz u kojem uživa svaki dan

Vip priča
17:28h Autor:
MUŽ JOJ PLAĆA 100.000 EVRA MESEČNO DA BI BILA DOBRA MAJKA NJIHOVOJ DECI: Od silnih para ne zna više šta je REALNOST
Foto: Printscreen/INstagram

"Mrze me jer sam bogata," izjavila je Georgina Rodrigez na natpise da i nije nešto popularna među ljudima.

Istina je da je Georgina slavu stekla tek kada se verila za Kristijana Ronalda. Od tada su putovanja i luksuz njen sastavni deo života.

Priča se da se par upoznao u Guči radnji gde je Georgina bila prodavačica, a Kristijano je došao da isproba odela.

Kasnije su zajedno izašli i ostalo je istorija. Par je od tada nerazdvojan. Tj. Georgina živi kao supruga slavnog fudbalera, s jednom razlikom - oni nisu venčani.

Dok gledamo dokumentarni film o njoj na Netfliksu, možemo da zaključimo jednu važnu stvar: Georgina igra jednu važnu ulogu u životu Kristijana Ronalda - ona je majka njenogvoj deci.

Dvoje je dobio sa njom, a troje je dobio preko surogat majke. Ali pošto je deci trebala majka, a njemu žena stvorila se Gerogina.

1 / 7 Foto: Printscreen/Instagram

Šta Gerogina radi sa svim tim novcem? Troši ga na putovanja, firmiranu odeću i obuću, torbe i nakit.

Možda vam njen život izgleda kako bajka, ali postoji nekoliko detalja koje ste verovatno prevideli: Kristijano Rondalno skoro nikad nije sa njom. On je 110% posvećen karijeri i uvek je ili na treninzima ili izolovan od porodice kako bi se njegovo telo odmorilo od treninga.

Druga važna stvar je to da je Georgina imala veliku tragediju. Na porođaju joj je umrlo dete. Ona je pokušala par meseci da se oporavi, ali šou mora da ide dalje, pa su je tako kamere Netfliksa opet počele pratiti, a ona nije htela da prikaže kako jedna bogatašica pati, pa se pretvarala da je dobro i da je sve uredu...

"Zavist je osećaj koji uništava ljude jer ih ispunjava mržnjom i gorčinom. Da, ne vole me mnogi, ne vole ni Kristijana, zavist će ih ubiti jer sam bogata", rekla je Georgina Rodrigez, za "San".

I danas kada je pogledate, čini se da Georgina ima sve, a ne tako davno odrastala je u nemaštini, u skromnoj maloj kući u velikoj porodici. Najstrašniji deo njene životne priče jeste podatak da je njen otac prodavao narkotike i da je zbog toga bio 10 godina u zatvoru. Ali, naravno da Georgina neće da priča o tome...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs