SPAVAO JE SA TAŠTOM, PRIČAO SA DUHOVIMA, PREJEDAO SE: Pevač sada smršao 10 kg i kaže da je SREĆNIJI NEGO IKAD

Pevač Robi Vilijams otkrio je kako je smršao 10 kilograma zbog čega je srećniji nego ikad

Vip priča
07:54h Autor:
SPAVAO JE SA TAŠTOM, PRIČAO SA DUHOVIMA, PREJEDAO SE: Pevač sada smršao 10 kg i kaže da je SREĆNIJI NEGO IKAD
Foto: Profimedia

Robi Vilijams nikad nije krio da se godinama borio i da se bori sa mentalnom bolešću zbog koje je često ne može ni da izađe iz svoje sobe. Danas, na pragu 50e godine, pevač priznaje kako mu je gubitak kilograma pomogao da ponovo zavoli sebe.

Naime, on je uspeo da smrša 10 kilograma, pa je sa 90 "spao" na 80 kilograma, zbog čega se ponosno skinuo pred kamerama.

"Dijagnostikovan mi je prezir prema sebi tipa 2 zbog čega sam prešao na lekove za suzbijanje apetita," rekao je pevač.

"Šokantno i katastrofalno se višak kilograma odrazio na moje mentalno zdravlje. Sebe sam video kao veoma gojaznu osobu, što je frustrirajuće," priznao je pevač koji je ostavio cigarete, uprkos tome što je pušio 40 cigareta dnevno.

"Trenutno samo manje jedem, što za mene nije prirodno. Ili sam bio gojazan i nesrećan ili sam bio ekstremno gojazan i nesrećan. Obe te situacije su me dovele do ozbiljne depresije. Ovo je trenutno moje najbolje stanje," ispričao je on.

Pevač je uvek otvoreno pričao o svojim depresivnim stanjima, pa čak i onda kada je postao otac.

"Kada smo dobili prvu bebu, moja supruga se zabrinula da li se udala za pravu osobu, jer sam tada imao običaj da se sakrijem i prva tri meseca sam samo igrao igricu (FIFA). Prva tri meseca života naše bebe, ja sam igrao igricu. Ajda je tada rekla: "Sigurna sam da je dobar čovek, ali šta on to radi?" Nakon tri meseca sam izašao iz svoje "pećine" i tek tada sam bio spreman da se suočim sa odgovornošću i budem otac," priznao je pevač jednom prilikom.

Robi Vilijams
foto: Profimedia

Osim straha od otvorenog prostora, straha od odgovornosti, pevač je priznao da je patio i od telesne disformije i noćnog prejedanja, a ubedljivo nagore je bilo kada je u svojim dvadesetim osetio ozbiljne halucinacije. Priznao je da je skoro bio u iskušenju da počini samoubistvo jer je imao osećaj da ga progoni duh.

Teške mentalne borbe pevač je vodio dobar deo života, a saznao je i da kuća u kojoj je živeo, izgrađena na nekom groblju. "Da sam ostao u toj kući, ja bih se ubio," priznao je jednom prilikom.

Robi Vilijams
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Robi je tada rekao da su se u toj kući vrata stalno sama zaključavala, da je čuo muziku u pojedinim sobama i korake i to kada je bio siguran da nikog osim njega u toj kući nema. Tada je bežao u kola i krio se na zadnjem sedištu. Poznato je da je u tom periodu Robi koristio kokain.

Supruga Ajda, pevaču je bila veliki spas, budući da je nakon njenog pojavljivanja u njegov život, uspeo da prevaziđe sve zavisnosti od opijata, fobije i strahove od odgovornosti.

Robi je takođe privukao veliku pažnju svojom bliskošću sa taštom. Naime, njih dvoje su toliko bliski da ona ponekad spava sa njim i njegovom suprugom u bračnom krevetu. Fotografiju gde su njih troje u krevetu, pevač je podelio i na društvenim mrežama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs