KAKVOG DASU JE NAŠLA BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA! 12 godina mlađi APOLON ljubi joj stope, DA LI JE OVO NAJBOLJA OSVETA

Ivanišević je već pet godina u drugom braku, ali rat sa bivšom suprugom Tatjanom Dragović i dalje traje

Vip priča
14:49h Autor:
KAKVOG DASU JE NAŠLA BIVŠA ŽENA GORANA IVANIŠEVIĆA! 12 godina mlađi APOLON ljubi joj stope, DA LI JE OVO NAJBOLJA OSVETA
Goran Ivanišević tuži ćerku i bivšu ženu, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bivši jugoslovenski i hrvatski teniser Goran Ivanišević ponovo je u centru pažnje javnosti i medija, nakon što je tužio rođenu ćerku!

Trener Novaka Đokovića zahteva od ćerke Amber Marije Ivanišević da mu vrati polovinu stana koji joj je poklonila majka Tatjana Dragović, Goranova bivša supruga.

Hrvatski mediji bruje o navodnom porodičnom nasilju, a hrvatski portal Nacional piše o prepiskama u koje je navodno imao uvid, a koje ukazuju da je Goran godinama zlostavljao Tatjanu, kao i ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

Ivanišević se tim povodom oglasio na Instagramu sledećim rečima:

"Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. (Tatjana Dragović) prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran.

Strasti između članova razorene porodice se ne smiruju, a dok se iz njihovog bivšeg zajedničkog života neprestano iznosi prljav veš, Tatjana uživa u ljubavi sa 12 godina mlađim muzičarem Vlahom Arbulićem.

Muzičar i bivša Ivaniševićeva supruga upoznali su se u teretani, a javnost je za njihovu vezu saznala godinu dana nakon burnog razvoda. Ubrzo se rodila ćerkica Luce i deluje da par živi pravu porodičnu idilu.

Arbulić rado na Instagramu otkriva srećne trenutke iz porodičnog života i ne krije koliko voli Tatjanu.

"U očima svijeta ti si iskrivljena kao lik štapa u vodi. Ali uistinu si ravna, neprelomljena. Oči su svijeta takve da lome ravno i pomiču nepomaknuto", napisao je uz jednu zajedničku fotografiju.

I dok oni uživaju u ljubavi, Goran ne samuje.

On je već pet godina u braku sa deset godina mlađom voditeljkom Nives Simpson Ivanišević (41), sa kojom ima sina Olivera.

"Srećan sam, sad je sve super. Napokon sunce sja, a i ja", rekao je Ivanišević jednom prilikom o svojoj vezi sa Nives.

Bonus video

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs