DREA DE MATEO

PROSLAVILA SE U SOPRANOSIMA, PA SE ODLUČILA NA POTEZ IZ OČAJA: Za njom su ludeli svi muškarci, a danas ovako PREŽIVLJAVA

Drea de Mateo proslavila se ulogom u seriji "Sopranos", a sada se pridružila stranici za odrasle OnlyFans i objasnila razlog zbog kojeg se za to odlučila.

Vip priča
Autor:
PROSLAVILA SE U SOPRANOSIMA, PA SE ODLUČILA NA POTEZ IZ OČAJA: Za njom su ludeli svi muškarci, a danas ovako PREŽIVLJAVA
Foto: Calm / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvezda Sopranosa, glumica Drea de Mateo iznenadila je svoje obožavatelje kada se pročulo da se pridružila stranici sa sadržajem za odrasle koji se naplaćuje OnlyFans, a sada je otkrila razlog koji ju na to naterao.

51-godišnja Drea tvrdi da se za to odlučila samo zato što je odbila da primi vakcinu protiv COVID-a i zbog čega je ostala bez novih glumačkih angažmana i našla se na meti kritika brojnih obožavatelja.

Drea de Mateo
foto: HOME BOX OFFICE - GENSER, ABBOT - Album / Album / Profimedia

"Znam da su neki ljudi rekli jako ružne stvari o mom pridruživanju OnlyFansu, ali znate to je u našoj kući znak da je mama ratnica i da ne prihvata poraz. Veliki sam pobornik mama koje ostaju kod kuće i žena koje stvarno vole da odgajaju svoju decu. Sve sam to izbalansirala i uradila šta sam mogla. Nisam znala da ću ovako morati da promenim život u periodu kada bih trebala da se opustim i da smišljam nove stvari, jer me u glumačkoj industriji smatraju divljom", izjavila je u nedavnom intervjuu za Fox News.

Drea je najveću slavu stekla između 1999. i 2006. godine kada je glumila Adrianu La Servu u "Porodici Soprano", a osvojila je i nagradu Emi za najbolju sporednu glumicu 2004. godine za svoju izvedbu u hit seriji.

Vest da se pridružila OnlyFansu objavila je u priči na svom profilu na Instagramu na kojem ju prati 445 hiljada fanova.

Njen profil prikazuje je potpuno golu u čizmama do bedara i kako puši uz drugu ženu koja je delomično van kadra. Druga slika na njenom OnlyFans profilu prikazuje je pak kako nosi gornji deo bikinija sa zvezdama.

Drea de Mateo
foto: Calm / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A u stvarnosti van onlajn sveta, Drea je majka dvoje dece koja je 2015. godine izgubila svoj dugogodišnji dom u Njujorku u eksploziji plina. Nakon završetka emitovanja "Porodice Soprano" oslanjala se na uspeh koji je zahvaljujući njoj postigla, a nakon toga je glumila sestru Žojija tribijanija Đinu u "Prijateljima" i spin-ofu "Džoji" od 2004. do 2006., te se pojavila kao Endži Bolen u "Očajnim domaćicama" između 2009. i 2010. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs