IZGUBILA JE STARATELJSTVO NAD ĆERKOM KADA JE DETE IMALO SAMO 4 GODINE: Sindi progovorila o tome kako stvari sada stoje

To je za Ivanu Stamenković bio najteži momenat u životu.

Vip priča
09:35h Autor:
IZGUBILA JE STARATELJSTVO NAD ĆERKOM KADA JE DETE IMALO SAMO 4 GODINE: Sindi progovorila o tome kako stvari sada stoje
Ivana Stamenković Sindi, Foto: Kurir/Sonja Spasić

Nekadašnja članica grupe "Models" oduvek je privlačila pažnju sekepilom i lepotom , a da je ćerka Ivane Stamenković Sindi od nje nasledila samo najbolje svedoči fotografija koju je putem društvene mreže modelsica podelila sa svojim pratiocima.

Trinaestogodišnja Petra Pavlović, koju je pevačica dobila u braku sa beogradskim biznismenom Nikolom, svakako je nešto najlepše što joj se u životu dogodilo, a svima je dobro poznato da se nakon razvoda braka godinama borila za starateljstvo, koje je na kraju ipak pripalo ocu.

- To je jednostavno situacija koju ne možete da prevaziđete, ne možete da se odreknete svog deteta i niko ne može da vas uteši u tom momentu. To su zaista teške stvari koje mogu da razumeju samo žene kojima se to desi, niko drugi - započela je Sindi, pa nastavila:

- Meni je oduzeto starateljstvo nad detetom kada je ćerka imala četiri i po godine i to je bio težak period u mom životu, ali sada je iza mene jer je Petra velika devojčica koja danas ima trinaest godina. Nas dve imamo fenomenalan odnos, ali u tom trenutku odvojiti majku od deteta je zaista bilo tragično. To je ružan deo mog života koga više ne želim ni da se sećam.

Odluka suda je teško pala poznaotj pevačici koja danas svaki trenutak provodi sa svojom naslednicom koristi vreme sa njom što lepše i kvalitetnije, da sa njom priča o svemu što se tinejdžerki dešava kada nije sa njom i da joj ugodi na sve načine.

Zato popularna mama i ćerka Ivane Stamenković Sindi najviše uživaju u samo njihovim danima, a da su ostale bliske, potvrđuju fotografije koje Sindi često objavljuje na svom Instagram nalogu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs