SAZNAJTE VIŠE

ZAVOLELA GA JE KAO KLINKA, SVI SU MISLILI DA ZASLUŽUJE BOLJE: Džesika Alba otkrila tajnu veze duge skoro 20 godina

Glumica i preduzetnica Džesika Alba i njen suprug Keš Voren sa kojim ima troje dece, ove su godine proslavili 15 godina braka

Vip priča
Autor:
ZAVOLELA GA JE KAO KLINKA, SVI SU MISLILI DA ZASLUŽUJE BOLJE: Džesika Alba otkrila tajnu veze duge skoro 20 godina
Džesika Alba i Voren Keš, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zvezda filma "Sin City" sa svojim sadašnjim suprugom je u vezi gotovo 20 godina, a sad je otkrila i u čemu je tajna njihovog skladnog odnosa.

Vlasnica neverovatno uspešne kompanije "The Honest Company" kaže da je bitno neprestano komunicirati.

42-godišnja holivudska zvezda koja sa suprugom ima dve ćerke: Onor, 15, Heven, 12, i sina Hajsa (5) rekla je za Entertainment Tonight da se sve svodi na otvoreni razgovor.

Džesika Alba
foto: WavyPeter / SplashNews.com / Splash / Profimedia

- Ponekad je to: 'Trebam svoj prostor, razgovaraću s tobom kasnije. Kad mi je partner potreban reći ću: "Nedostaješ mi, kad ćeš se vratiti? Stvar je u tome da uvek komunicirate kako se osećate", rekla je Džesika. "Mislim da je ponekad komunikacija preterana, ponekad manjkava, ali je važna', rekla je dok je promovisala svoju novu TV emisiju "Honest Renovations".

Par se upoznao pre 19 godina, a venčali su se 4 godine kasnije.

Džesika je dodala da 'stvari vide drugačije', ali 'da razgovaraju i uvek dođu do rešenja.'

Džesika Alba
foto: Profimedia

'Mi smo racionalni ljudi... Znamo za kompromis. To je umetnost', rekla je. Njen je suprug nedavno priznao i kako njihova romansa nije uvek laka.

44-godišnji producent priznao je da njihova veza prolazi kroz 'cikluse'.

- Kada prolazimo kroz neke trenutke ili dajemo jedno drugome prostor koji nam treba, razgovaramo o tome, možda odemo i na sastanak. Pokušavate učiniti nešto da to vratite. Na sreću, imam partnera koji je tu na neki način', rekao je da su on i Džesika čak na kratko raskinuli u jednom trenutku dok su bili u vezi i to zbog njegove ljubomore.

Priznao je da je bio na početku njihove veze jako ljubomoran zbog pažnje koju je dobijala od drugih momaka.

- Jednostavno se nisam osećao dobro zbog toga. Uvek sam bio prilično samouverena osoba… A sledeće što mi se događa je da osećam ljubomoru sve vreme', prisetio se te je naučio kako da se nosi s tim emocijama.

Voren je najveća njena podrška kad se radi o karijeri pa joj je tako davno rekao da se 'ne oseća loše što je morala da ostavi decu ove ili one nedelje zbog posla' jer na kraju će oni odrasti i zaboraviće činjenicu 'da je nije bilo ova tri ili ovih pet dana'.

1 / 12 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Par se prvi put upoznao na snimanju 'Fantastične četvorke' 2004. godine, gde je Džesika Alba glumila Sue Storm, a Voren je radio kao pomoćnik reditelja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs