IMALA JE 12 BRAKOVA, A MUŠKARCE JE IZBACIVALA IZ KUĆE NA NEVEROVATAN NAČIN: Mučila se da preživi, pa spas našla na selu

Maja Odžaklijevska navodno se udavala 12 puta, a način na koji je ostavljala muškarce je fascinantan.

Vip priča
12:35h Autor:
IMALA JE 12 BRAKOVA, A MUŠKARCE JE IZBACIVALA IZ KUĆE NA NEVEROVATAN NAČIN: Mučila se da preživi, pa spas našla na selu
Foto: Kurir/ Dragan Kadić

Mnoge poznate Srpkinje, i uopšteno, slavne dame sa ovog podneblja, iza sebe imaju nekoliko brakova, dok je ubedljiva pobednica Maja Odžaklijevska. Ona je navodno imala 12 pbrakova, kako je samo priznala, dok nikada nije imala problem da ostavi muškarca koji joj ne odgovara.

"Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: "Stvari su ti ispred." Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: "Jedan se otegao, drugi se protegao"", ispričala je jednom prilikom pevačica.

Inače, pevačica je majka dve ćerke, Tee i Andree, koje su joj podarile unuke Luku i Konstantina. Odgajala ih je sama, budući da se za Teinog oca nije udala, a da se od Andreinog brzo rastala.

Maja Odžaklijevska
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Nisam se udala za Teinog oca Aleksandra zbog toga što me to nije interesovalo. Nije me zanimalo da kuvam ručak i vodim takav život. Ali za Andreinog oca Enesa jesam se udala, na njegovo insistiranje. Venčali smo se, ali je to kratko potrajalo. Oni su bitni mojoj deci, pa sam održavala odnos sa njima. Sa Teinim ocem sam se družila do prošle godine, dok nije preminuo. I sa Andreinim tatom, koji ima suprugu i dve ćerke, obavezno odem na ručak kada dođu u Beograd. Ni sa kim se nisam rastala na ružan način", ispričala je sada pevačica za "Hit Informer", a onda se opisala trenutke u kojima se, kao samohrana majka, suočila sa nemaštinom.

Maja Odžaklijevska
foto: ATA Images / Antonio Ahel

"Bilo je strašnih momenata dok sam podizala ćerke. Dešavalo se da jedemo keks sa vodom zato što nemamo para za mleko. Do te mere je bilo teško. Nisam mogla da radim, a nisam i dalje htela da pravim kompromise i pevam nešto što ne mogu, što želudac neće. Doduše, jednom sam pokušala. Preko jednog menadžera iz Radio Beograda prihvatila sam tezgu u Nemačkoj kako bih zaradila novac za decu. Radili smo petak, subotu i nedelju. Posle ta tri dana rekla sam sebi: 'Nikad više!'", prisetila se Maja.

Maja Odžaklijevska
foto: Kurir / Dragan Kadić

Poslednjih godina Maja živi na selu, a preseljenje iz grada bilo je, kako kaže, jedna od najboljih odluka koje je donela.

"Mnogo mi prija što me bude slavuji. Zašto bih ujutru slušala trube u gradu? I dok se nisam preselila, divila sam se Vesni Zmijanac kada je otišla na Bukulju. Shvatila sam da je napravila najpametniji potez što je otišla van grada, u koji može da dođe kad hoće. Ja jesam gradsko dete, ali sam u Skoplju odrasla u kući koja je imala dvorište. Oduvek sam želela da imam svoju kuću sa baštom i to mi se ispunilo", kaže Odžaklijevska sa kojom je do skoro živeo unuk Luka, koji boluje od autizma.

"Luka sada jeste bolje, više nas razume nego ranije, ali i dalje ne govori. Sa njim mora mnogo da se radi i ja sam, dok sam imala snage, sve to mogla da savladam. Ali više nemam! Prošle godine sam ga predala majci. Rekla sam ćerki Tei: 'Sine, ja više ne mogu!' On je sada fizički jak, a i u pubertetu je. Ne postoji način da nastavim da ga čuvam. Drago mi je što kod Luke vidim boljitak, u smislu da nas bolje razume nego ranije. Ali i dalje ne govori. Najveća želja mi je da čujem unuka kako priča", završila je pevačica za pomenuti medij.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs