UDALA SE U TURSKOJ I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako je naša pevačica upoznala zavodljivog Turčina i rodila mu dete

Naša pevačica, Mirjana Aleksić udala se za zavodljivog Turčina i promenila život iz korena.

Vip priča
Autor:
UDALA SE U TURSKOJ I PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Evo kako je naša pevačica upoznala zavodljivog Turčina i rodila mu dete
Foto: Printscreen Youtube

Mnoge žene su sreću u ljubavi našle u inostranstvu, dok je sve više devojaka koje se udaju u Turskoj. Među njima je i naša prelepa pevačica Mirajana Aleksić.

Pevačicu Mirjanu Aleksić pamtimo po prelepom glasu i pevanju koje je pre više od decenije pokazala u takmičenju "Zvezde Granda". Publika je pamti kao devojku raskošnog talenta koja je iz kruga u krug oduševljavala žiri, zbog čega su joj mnogi predviđali blistavu karijeru.

Mirjana Aleksić
foto: Kurir/ Dragan Kadić

Naime, Mirjana je godinama uspevala da gradi svoj put ka vrhu, a onda joj je pre pet godina jedan let promenio život iz korena. Pevačica se u međuvremenu udala i to za Turčina, a dobili su i ćerkicu. Mirjana i njen suprug od početka su na relaciji Beograd-Istanbul.

Mirjana Aleksić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica je jednom prilikom ispričala zanimljivu priču o njihovom upoznavanju.

Mirjana Aleksić
foto: Printscreen Youtube

- Upoznali smo se u avionu, ja sam išla na more, a on je tada bio na Exit-u, pa smo istim letom išli u Tursku. To je bilo pre pet gdina. On je sada često u Beogradu jer može da svoj posao da radi "onlajn". Civil je, mislim nije muzičar (smeh), radi u privatnoj IT kompaniji - ispričala je Aleksićeva i dodala da njihovu ćerkicu Maju uče i srpskom i turskom jeziku, dok njih dvoje međusobrno komuniciraju i dalje na engleskom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs