džesika mičibata i dženson baton

BILI SU NAJLEPŠI PAR FORMULE 1: Nakon razvoda, rodila je dete nepoznatom čoveku pa završila u ZATVORU

Žena šampiona Formule 1 - Džensona Batona, Džesika Mičibata je nakon raspada braka krenula stranputicom...

Vip priča
Autor:
BILI SU NAJLEPŠI PAR FORMULE 1: Nakon razvoda, rodila je dete nepoznatom čoveku pa završila u ZATVORU
Džesika Mičibata i Dženson Baton, Foto: Křenek Jiří / profimedia.com / Profimedia

Dženson Baton, rođen je u Fromu, u Engleskoj. Od malena je želeo da postane svetski šampion Formule 1. Njegova pobeda u svetskoj tituli 2009. i dalje se smatra jednom od iznenađujućih pobeda u istoriji sporta.

Sledeće sezone pridružio se Meklarenu i osvojio još nekoliko trka.

2014. godine se prvi put oženio, Džesikom Mičibatom, japanskom manekenkom.

Džesika Mičibata
foto: Heikki Saukkomaa / Lehtikuva / Profimedia

Mičibata je rođenq 21. oktobra 1984. u Japanu. Rođena je od majke Japanke i oca Argentinca. Radila je godinama kao model za brendove kao što su Peach John Lingerie, Luk, Evian i Seiko. Takođe se pojavljivala u modnim časopisima kao što su VOCE, Sweet, Classy, Elle, itd. Ranije je takođe bila ambasador brenda za TAG Heuer.

Imala je uspešnu karijeru kada je upoznala slavnog sportistu..

Kako su se Dženson Baton i Džesika Mičibata upoznali?

Džesika Mičibata
foto: VILLARD/NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Dženson Baton i Džesika Mičibata sreli su se prvi put u jednom hotelskom baru u Tokiju 2008. godine. Kako piše The Mirror, tada je japanska manekenka odbila budućeg svetskog šampiona F1. Ali nešto kasnije, nakon što ju je Baton odvezao u Monako da vidi njegovu kolekciju automobila, počeli su da se zabavljaju. Ovo je označilo početak ljubavne veze, koje će se, nažalost, završiti 2015. godine.

Zašto su se razveli?

Džesika Mičibata
foto: Spread Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia

Veza nije bila bez izazova. Baton i Mičibata su se navodno razdvojili na kratko, navodno zbog „pritisaka na poslu“. Kasnije su se pomerili, a onda su se verili u februaru 2014.

Krajem decembra, u novogodišnjoj noći, venčali su se na Havajima. Međutim, jedva godinu dana nakon sklapanja braka, 2015. godine, par se razveo.

Portparol Baton je tada rekao za Mejl Onlajn: „Dženson i Džesika su odlučili da se rastanu ali nameravaju da ostanu prijatelji. Niko drugi nije umešan.” Možda su stresovi njihovih profesija igrali ulogu, baš kao što su očigledno učinili u svom ranijem „raskidu“. A ako je verovati „insajderu“, njihova veza je bila sve vreme na staklenim nogama. Ranije je Baton rekao: „Sada se viđamo manje", misleći na period nakon venčanja.

Džesika Mičibata
foto: Chaos / Backgrid USA / Profimedia

Prema Miroru, „insajder“ je rekao o njihovom razvodu 2015. godine: „Trenutno je sve prijateljski. Ali istina je da mesecima i mesecima žive odvojenim životima. Stvari su krenule nizbrdo oko šest meseci nakon braka i poslednji put su proveli značajno vreme zajedno u oktobru. Dženson je tužan zbog toga, ali je pomiren sa činjenicom da je brak gotov i da nema povratka."

Dženson Baton i Džesika Mičibata su sada oboje roditelji - odvojeno

Dženson Baton se povukao iz Formule 1 posle sezone 2016. Prošle godine se oženio manekenkom Britni Vord, a par zajedno ima sina i ćerku.

Što se tiče Džesike Mičibate, 2017. godine je rodila devojčicu. Tada je na Instagramu napisala: „Rečima se ne može opisati koliko se osećam srećno i koliko ljubavi imam prema ovoj prelepoj duši... Dobro došla u svet radosti. i dodala: „Hvala ti što si me izabrala za svoju majku, voleću te zauvek i za vek vekova.”

Nešto pre porođaja, pojavila se na Venecijanskom filmskom festivalu dok je bila trudna, ruku pod ruku sa producentom Kenom Kaom. Poznati filmadžija ima producentske zasluge za filmove kao što su „Vitez pehara“ (2015), „Fini momci“ (2016), „Stakleni zamak“ (2017) i „Omiljeni“ (2018).

Međutim, ona nikada nije potvrdila identitet drugog roditelja svog deteta.

Zašto je Džesika Mičibata uhapšena?

Stvari su nedavno dobile prilično tužan obrt za Džesiku Mičibatu. Izvori su rekli, prema Japan tajmsu, da su je uhapsile lokalne vlasti u hotelu u Tokiju zbog navodnog posedovanja narkotika.

Carinik je drogu pronašao u paketu koji je u Japan stigao iz inostranstva.

Džesika Mičibata
foto: MP1 / Backgrid UK / Profimedia

Metropolitenska policija Tokija upala je u hotel i uhapsila Mičibatu i „poznanicu“ koja je u tom momentu bila sa njom. Kako prenosi Dejli mejl, u intervjuu za ITV News, Toru Hirohita, bivši šef japanskog odeljenja za kontrolu narkotika, rekao je da su hapšenja verovatno izvršena „istragom kontrolisane isporuke“. Ovo sugeriše da je lek pronađen u pakovanju i zamenjen lažnim. Prilikom isporuke, osumnjičeni su uhapšeni. Očigledno, kada se pronađu, lekovi se ne bi propuštali tek tako, zbog čega su zamenjeni lažnjacima.

U saopštenju njene agencije za modeling, stoji: „Izvinjavamo se svima za bilo kakvu zabrinutost koju su izazvali izveštaji Džesike Mičibate, koja pripada našoj kompaniji. Trenutno nismo u mogućnosti da direktno kontaktiramo Mičibatu i prikupimo informacije da potvrdimo sve činjenice. Pošto je incident pod istragom policije, uzdržaćemo se od otkrivanja bilo kakvih detalja.”

Džesika Mičibata
foto: Chaos / Backgrid USA / Profimedia

Prema izveštajima lokalnih medija, 38-godišnja manekenka, koja trenutno živi u Sjedinjenim Državama, negira optužbe. Ostaje da se vidi kako će se slučaj dalje razvijati.

Istina je da joj se nakon razlaza sa sportistom uz kojeg je bila od samih početaka, krenula lošim putem, a svi ljubitelji Formule 1 je se sećaju kako je graciozno navijala za njega godinama iz VIP lože, a mnogi su je nazivali i najlepšom i najpoznatijom manekenkom iz Japana.

Ona je zatvorila svoj profil na Instagramu pa se već neko vreme ne pojavljuje u javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs