"MORALA SAM DA ABORTIRAM, NOSILA SAM ĐAVOLA U STOMAKU" Ispovest devojke kojoj je čovek od 83 godine silom napravio dete

Plejbojeva zečiča je otkrila jezive detalje o odnosu sa Hju Hefnerom

Celebrities
Autor:
"MORALA SAM DA ABORTIRAM, NOSILA SAM ĐAVOLA U STOMAKU" Ispovest devojke kojoj je čovek od 83 godine silom napravio dete
Karisa Šenon, Foto: PacificCoastNews.com / Pacific coast news / Profimedia

Bivša Plejboj zečica je otkrila duboko emotivne i traumatične detalje svoje veze s Hju Hefnerom, osnivačem Plejboj magazina. U vreme kada joj je bilo samo 19 godina, a njemu čak 83, otkrila je da je ostala trudna s njim. Ova veza je bila neobično polarizujuća, ne samo zbog velike razlike u godinama, već i zbog mnogih mračnih aspekata koji su se kasnije isplivali na površinu.

Karisa Šenon je otkrila da je u tajnosti abortirala, nakon što je zatrudnela sa Hju Hefnerom. Njoj je tada bilo 19 godina, a njemu 83.

Karisa i Kristina, bliznakinje poznate kao Plejbojeve bliznakinje, bile su poslednje devojke koje su bile u vezi s Hju Hefnerom. Nakon 13 godina od završetka njihove 18-mesečne veze, otkrile su javnosti jezive detalje o svojoj vezi s čovekom koji je bio simbolom luksuza i slobode.

Da je trudna otkrila je sasvim slučajno, kada je radila analize krvi kako bi povećala grudi 2009. godine, što joj je platio Hefner.

Hju Hefner, plejbojeve zečice
foto: Profimedia

"Nisam imala odnose ni sa kim drugim, i to je mogla da bude samo njegova beba. Htela sam to da rešim što je pre moguće", rekla je za "Sunday Mirror".

Karisa je opisala osećaje koje je imala tokom tog vremena. Osećala je odbojnost prema svom telu, osećala se kao da je strano telo unutar nje, kao da je đavo bio prisutan. Njeno osećanje izolacije i straha od otkrivanja istine dodatno je naglasilo koliko je situacija bila komplikovana.

"Nisam želela da to sazna i nikada nije. Gadilo mi se moje telo i osećala sam kao da je vanzemaljac u mom stomaku, kao da je đavo bio u meni. Nisam htela da iko zna da nosim dete 83-godišnjeg muškarca", rekla je Šenonova.

Njena sestra Kristina je igrala ključnu ulogu u podršci tokom ovog teškog vremena, pomažući joj u pronalaženju klinike za abortus i organizaciji celog procesa. Ova tajna akcija se odvijala potpuno skriveno od očiju Hefnera i njegovog osoblja.

"Pronašla sam kliniku u Los Anđelesu. Naterala sam Hefovo obezbeđenje da nas ostavi u tržnom centru, pretvarale smo se da idemo u kupovinu, a zatim sam pozvala svog prijatelja da nas pokupi. Uspele smo to da zatržimo u tajnosti", rekla je Karisa.

Karisa Šenon
foto: Andy Fossum / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bliznakinje su takođe otkrile mučne detalje o svojim iskustvima za vreme veze s Hfnerom. Bile su primorane da učestvuju u nezaštićenom grupnom seksu, gde je prisustvovalo mnogo alkohola. Hfner je ostavio trajni emocionalni ožiljak na njima, izazivajući brojne mentalne probleme koje su morale rešavati terapijom.

Uz to, sestre su otkrile da su bile prisiljene zvati Hefnera "tatica" i da je imao kontrolirajući uticaj nad njima. Osim toga, opisale su njegovu zloupotrebu droga i nedolično ponašanje prema njima, uz upotrebu psihoaktivnih supstanci kako bi izazvao utisak zavisnosti i izgubljenosti.

Karisa Šenon
foto: Josephine Santos / Pacific coast news / Profimedia

Ova priča je izazvala mnoge reakcije u javnosti, osudivši Hefnerove postupke i osvetlivši tamne strane njegovog karaktera i ponašanja. Bliznakinje nameravaju tužiti Plejboj zbog proživljene traume i emocionalne patnje tokom svoje veze s njim. Osim toga, istakle su da su bile olakšane kada su saznale za Hfnerovu smrt, verujući da druge žene neće morati prolaziti kroz istu bolnu situaciju.

Hju Hefner, Kristal Hefner
foto: Profimedia

"Taman smo napunile 18 godina i bile smo naivne. Sećam se da je bio jako šarmantan i fin. Nosio je svilenu pidžamu i papuče uz svoj crveni ogrtač. Bio je poput kralja u dvorcu - tako je bio moćan. Rekao bi mi: "Hej, hoćeš da dođeš da sedneš pored mene?" Mogle smo da vidimo kako bi druge devojke odmah bile ljubomorne", prisetila se Karisa.

Hju Hefner
foto: ulian Makey / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Bile smo zaposlene u Plejboj vili i želimo da ih tužimo. Odlučile smo da progovorimo jer želimo da ljudi znaju ko je on zaista i šta se dešavalo iza zatvorenih vrata", zaključila je Kristina.

Ove hrabre žene su odlučile progovoriti o svojim iskustvima kako bi otkrile istinu o Hefneru i prikazale tamniju stranu glamura i raskoši koja je okruživala Plejboj kulturu. Njihova priča ističe važnost osvešćivanja o zloupotrebama i traumi koje se često skrivaju iza fasade javnih ličnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs