mišel jeo i žan tod

DOBITNICA OSKARA SE POSLE 19 GODINA VERIDBE UDALA: Šta ju je nateralo BAŠ sada na to? Svet u čudu

U dirljivoj proslavi ljubavi i posvećenosti, poznata malezijska glumica Mišel Jeo i bivši izvršni direktor Ferarija Žan Tod konačno su izrekli sudbonosna DA na prelepoj ceremoniji venčanja nakon neverovatnih 19 godina od njihove veridbe.

Vip priča
07:53h Autor:
DOBITNICA OSKARA SE POSLE 19 GODINA VERIDBE UDALA: Šta ju je nateralo BAŠ sada na to? Svet u čudu
Mišel Jeo i Žan Tod, Foto: DAMIEN MEYER / AFP / Profimedia

Divnu vest je podelio brazilski trkač Felipe Masa, koji je na Instagramu objavio kolekciju slika sa intimnog venčanja para održanog u Ženevi 27. jula.

Njihova veza se brzo pretvorila u nešto više

Ljubavna priča Mišel Jeo i Žana Toda počela je u Šangaju 4. juna 2004. godine, tokom jednog od Ferarijevih događaja, gde je Mišel bila gošća. U burnoj romansi, francuski direktor za automobilske trke zaprosio je Mišel samo dva meseca kasnije, 26. jula iste godine, i ona je radosno prihvatila.

Iako je izgledalo da sam brak ne igra tako bitnu ulogu u životu para, nakon što su zajedno proveli neverovatnih 6.992 dana, zvanično su se venčali pred svojim najmilijima.

Mišel Jeo
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Uvek su nalazili vremena za svoju ljubav

Ljubavna priča para je bila priča o trajnoj posvećenosti i podršci jedno drugog. Uprkos tome što su vodili život prepun obaveza zbog svojih karijera, Mišel i Žan su uvek bili tu jedno za drugo. Tokom intervjua 2022. godine, Mišel je rekla, da bez obzira na to koliko je uspeh oduzeo od njega, uvek se osećala kao kod kuće kada je bila sa Žanom.

Džin Tod iz prethodnog braka ima sina po imenu Nikolas, dok je Mišel prethodno bila udata za hongkonškog poslovnog magnata Diksona Puna od 1988. do 1991. godine.

Njihova veridba je već izazvala razigrane šale o tome da li su već bili tajno venčani kada su ušli u svoju 19. godinu zajedno. Glavni razlog zašto su venčanje organizovali posle skoro dve decenije bio je taj što nisu imali dovoljno vremena da se pripreme za njega.

2023. se pokazala kao izvanredna godina za Mišel Jeo, od njenih profesionalnih dostignuća do njenog novootkrivene bračne sreće.

Mišel Jeo
foto: DGP/IS/MPI / Capital pictures / Profimedia

Najbolje stvari su vredne čekanja

Na njihov poseban dan, mladenci su svoju sreću podelili sa prijateljima i porodicom, napisali su iskrenu belešku kojom su izrazili njihovu radost zbog obeležavanja ove prekretnice.

Felipe Masa, blizak prijatelj i gost na venčanju, zabeležio je dragocene trenutke sa ceremonije, uključujući i snimak sebe kako drži Mišelin Oskar za najbolju glumicu kojeg je osvojila ove godine.

Program venčanja para takođe je sadržao dirljivu poruku o ljubavi koju su podelili.

„Upoznali smo se u Šangaju 4. juna 2004. 26. jula 2004. Žanje predložio da se venčamo, a ona je rekla DA! Danas nakon 6992 dana 27. jula 2023. u Ženevi, okruženi porodicom i prijateljima koje iskreno volimo, tako smo srećni što zajedno slavimo ovaj poseban trenutak!“

Dok kreću u ovo novo poglavlje svog života kao muž i žena, svet im šalje svoje najtoplije čestitke. Njihova dugačka ljubavna priča nam pokazuje da ljubav ne poznaje granice i da ponekad najbolje stvari vrede čekati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs