MILIONER NAPRAVIO ŽURKU ZA VERIDBU A NJEGOVE REČI ŠOKIRALE ZVANICE: "Kristina, napravila si rogonju od mene"

Prisutni gosti su ostali vidno zatečeni i šokirani na proslavi veridbe koja je poprimila neočekivani smer.

Celebrities
15:29h Autor:
MILIONER NAPRAVIO ŽURKU ZA VERIDBU A NJEGOVE REČI ŠOKIRALE ZVANICE: "Kristina, napravila si rogonju od mene"
Na proslavi veridbe izneo sav "prljav veš" o svojoj verenici., Foto: Corriiere della Sera / Zuma Press / Profimedia

Nakon što je venčanje bankara milionera u Torinu poprimilo neočekivani preokret visoko italijansko društvo je ostalo bez teksta. Mladoženja je u svom govoru na proslavi veridbe optužio mladu za prevaru i započela je velika javna svađa.

Masimo Segre (64) okupio je goste u svojoj vili u Torinu kako bi proslavio predstojeću svadbu sa Kristinom Sejmandi (47). Međutim, umesto uobičajenog govora prepunog emocija koji bi mladoženja uputio svojoj nevesti, Masimo ju je optužio za preljubu.

Tokom raskošnog banketa rekao je: „Želim da dam Kristini slobodu da voli. „Konkretno, da voli drugu osobu; uglednog advokata, do kojeg joj je očigledno više stalo nego do mene'.

"Draga Kristina, znam koliko si zaljubljena u njega mentalno i seksualno", a zatim je dodao: „A znam da si pre njega imala vezu sa poznanikom industrijalcem.“ Kristina je ostala zapanjena i nervozno se osvrtala po sali u nadi da će pronaći podršku bilo koga od svojih 150 zvanica dok je Masimo pokazivao njene fotografije sa drugim muškarcem.

Nemojte misliti da mi je drago što izgledam kao rogonja pred svima vama“, rekao je on potom svojim prijateljima vidno skrhan povodom izdaje svog partnera. "Krisitina je toliko dobra u iznošenju istine da je nisam mogao ostaviti samu da vam večeras ispriča razlog mog prekida našeg zajedničkog života."

"To je banalna priča o preljubi, jako sam razočaran, srce mi je slomljeno" . Poželeo joj je lep provod na Mikonosu sa svojim ljubavnikom za koji zna da je već plaćen. Čim je završio govor svetla su se ugasila on je napustio binu.

Mediji su preneli da su gosti bili vidno iznervirani što su "iskorišćeni" u okviru ove predstave a bili su ujedno i zaprepašćeni kompletnom situacijom. Jedan od gostiju je snimio ovaj a taj video je postao viralan što je dovelo do toga da Kristina postane predmet pretnji smrću.

U pismu upućenom direktoru informativnog programa Zona Bianca, Kristina je rekla da je Masimo počinio "psihološko nasilje" i da je "promišljeno isplanirao svoju osvetu". Dodala je i da je skupoceni prsten sa safirom koji joj je poklonila njegova majka misteriozno nestao 15 dana pre žurke.

Prilikom razgovora za Tajms, Kristinin zastupnik je izneo da će protiv njenog bivšeg verenika pokrenuti sudski postupak za "nanošenje štete reputaciji". Ističe da je pretrpela veoma ozbiljne napade na društvenim mrežama i da je celokupan događaj izuzetno traumatičan.

Advokat, Klaudio Strata, dodao je da ju je bankar "namerno ponizio". „Pismo je pročitano pred desetinama ljudi i snimak je poslat novinarima. Mislimo da ovo nije improvizovano".

Masimo negira da je objavio video, a kamoli da je dozvolio njegovo snimanje. On je od tada optužio Kristinu da je ukrala 700,000 evra (598,000 funti) sa zajedničkog računa ali ona tvrdi da je novac prebačen uz njegovu saglasnost pre nego što je veza prekinuta.

Kristina je u intervjuu za La Stampa rekla da su torbe za Mikonos 'već bile spakovane' i zamolila ljude da svoje mišljenje povodom te teme zadrže za sebe: 'Unutar svake porodice, dinamika je veoma složena i teško je razumeti spolja.'

Tada je pomislila: 'Poludeo je'. „Bio je veoma umoran u to vreme“. „Sigurna sam da iza njega stoji neko ko je raspirio vatru. Ukratko, manipulisao je njime.' Takođe je napomenula: „Posao stoji i ne mogu da dozvolim da ga izgubim.“ „Moj profesionalni život zahteva od mene da ostanem pribrana. Bila je to farsa, da se razumemo. Ozbiljne stvari se rešavaju na drugačiji način.' „Dobro ću razmisliti da li da ga tužim“, rekla je.

Vivijana Ferero, bivša potpredsednica gradskog veća Torina i Kristinina prijateljica, opisala je ovo ponižavanje kao 'seksistički linč'. Rekla je: „Dve stvari su me zabolele, kraj prelepe ljubavne priče i linč koji traje danima. Seksistički, šovinistički, nasilni, užasan linč." Nastavila je: „U porodici se pere prljav veš, a oni su, makar i na kratko, bili posebna porodica. „A mogli su da budu jedan od najlepših parova koji je postojao, jer su kombinovali toliko kvaliteta. 'Ne radujem se kad bogati plaču."

Masimova majka, Franka Bruna Segre, takođe je bila poznata kao ključna figura u italijanskim finansijama, na vrhu Banca Intermobiliare pre nego što je njen sin postao njen finansijer. Ovaj 64-godišnjak je takođe direktor Directa Sim, kompanije koja se bavi onlajn trgovinom, a uključen je i u druge sektore, kao što su zdravstvo i mediji.

Stvari komplikuje to što je Kristina je profesionalno vezana za neke od ovih poslova, na LinkedIn-u kao direktorka Directa Sim od februara. Takođe je imenovana za generalnog direktora Savio Thesan Spa, kompanije kojoj se pridružila preuzimanjem njegovih akcija preko nedavno osnovanog Hope SRL. Kristina je ćerka uglednog računovođe iz Torina i imala je uloge u politici i biznisu tokom karijere ispunjene događajima.

Segre i Kristina su se upoznali negde u vreme pandemije, ali je zbog toga njihovo venčanje dva puta odloženo. Međutim kada je konačno došlo do ceremonije ona se završila sasvim neočekivano. Istakao je i kako je zbog nje imao narušen odnos sa svojom decom a sebe krivi kako ranije nije primetio da to onda ne može biti prava ljubav. Dodao je i da je razočaran u njenu ćerku koja je bila upoznata sa maminim neverstvima. Poželeo je Kristini sreću sa novim partnerom i lep provod na putovanju. Istakao je da mu je žao što se njihova priča tako završila ali da mogu da se dogovore oko poslovne saradnje ukoliko ona tu bude želela nakon povratka sa odmora. Prisutnim gostima je poželeo laku noć i otišao.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs