UDALA SE ZA BOGATOG ARAPINA I POSTALA JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA: Rodila mu naslednika, a tretira je kao BOGINJU

Anika Božić živi u luksuzu i sjaju, a udajom za bogatog Arapina postala je jedna od najbogatijih Srpkinja.

Vip priča
Autor:
UDALA SE ZA BOGATOG ARAPINA I POSTALA JEDNA OD NAJBOGATIJIH SRPKINJA: Rodila mu naslednika, a tretira je kao BOGINJU
Kako živi Anika Božić, Foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj (37) je udajom za arapskog biznismena, Jusufa Al Saraja, koji je rodom iz Palestine, skrenula je pažnju domaće javnosti. Svaka njena objava na Instagramu pomno se prati, a pratioci mogu svakodnevno da vide delić njenog života "na visokoj nozi". Par živi na relaciji Pariz- Kairo, a ponosni su roditelji sina Omara.

Anika je rodom iz Sremske Mitrovice, a udajom za bogatog biznismena, dobila je nadimak arapska princeza i postala je jedna od najbogatijih Srpkinja u svetu. Pored toga što vodi glamurozan i raskošan život, ova lepotica ističe kako je za nju najveći luksuz što živi život kakav želi.

Anika Božić
foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Nakon završenih studija na Fakultetu političkih nauka, nastavila je školovanje na univerzitetu Maragoni u Parizu, a 2010. godine upoznala je svog sadašnjeg muža preko zajedničkih prijatelja, a kako je jednom prilikom istakla nije bila oduševljenja sa njim na prvu.

"Zato što smo se upoznali preko zajedničkog prijatelja i u početku nisam bila oduševljena sa njim, a mislim da ni on nije bio oduševljen sa mnom.

Znači nije bila ljubav i zaljubljenost na prvi pogled, nego smo kasnije kroz druženje i kroz prijateljstvo ustvari shvatili da smo savršeni jedno za drugog", ispričala je ona jednom prilikom.

Anika Božić
foto: Instagram / Anika_bozic

O detaljima prosidbe i venčanja Anika je uvek rado govorila.

"Jusef me je zaprosio na neverovatno originalan i romantičan način. Krenuli smo u noćno razgledanje Pariza i u jednom momentu vozač je zaustavio automobil i zamolio me da izađem jer ima poruku za mene.

Na bilbordu sam ugledala pitanje: ‘Da li bi se udala za mene?' Taj trenutak nikada neću zaboraviti, priznajem da sam se zbunila i da mi je trebalo nekoliko minuta da glasno izgovorim ‘da'", ispričala je za Hello! svojevremeno Anika.

Njihovu ljubav upotpunilo je rođenje sina Omara.

"Majčinstvo mi je promenilo prioritete, a samim tim i pogled na svet. Otvara se nova perspektiva i to je možda najlepše životno iskustvo. Dani su puni izazova, ali i neizmernog zadovoljstva", bila je iskrena Anika.

1 / 10 Foto: Printscreen/instagram/anika_bozic

Anika je veoma aktivna na Instagramu, a njen profil mnogim devojkama je modna inspiracija, a svaka njena objava pomno se prati.

Ipak, retko možemo da vidimo zajedničke fotografije sa suprugom, a na jednoj je pokazala kako izabranik njenog srca zaista izgleda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs