GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI BARBARA, ŽENA LUKE BOJOVIĆA: Pod budnim okom policije, izdala muža a da nije ni znala

Luka Bojović je opet u žiži interesovanja nakon što se vratio u Srbiju krajem prošle godine, ali javnost je zainteresovana za to gde je danas njegova supruga Barbara

Vip priča
08:13h Autor:
GDE JE DANAS I KAKO ŽIVI BARBARA, ŽENA LUKE BOJOVIĆA: Pod budnim okom policije, izdala muža a da nije ni znala
Barbara Bojović, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Pre nešto više od deset godina, Luka Bojović je uhapšen u Španiji nakon što je ondašnja policija danima pratila njegovu ženu Barbaru. Naime, Barbara je živela na drugoj lokaciji sa troje dece, a sve kako bi zataškali mesto boravka Luke Bojovića. Ali nakon što ju je policija danima pratila, Bojović je otkriven i uhapšen.

Nakon godina provedenih u španskom zatvoru, on je krajem prošle godine došao u Beograd, ali Barbara nije bila sa njim.

Barbara Bojović
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Kako su meseci prolazili ona se i dalje nije pojavljivala u Srbiji, mnogi smatraju da je njihova zajednička odluka bila da ona ostane van naše zemlje radi bezbednosti nje i dece.

Podsetimo, Barbara Bojović ćerka je čuvenog golmana Petra Borote, a nosila je titulu najlepše Beograđanke u vreme kada se u nju zaljubio Luka Bojović, vođa nasleđenog zemunskog klana. U braku su dobili troje dece, a kada je Luka pobegao iz Srbije u Španiju, i ona je krenula za njim. Pet godina krili su se u Valensiji, dok ga policija nije locirala i uhapsila.

Poljubac

Po Lukinom hapšenju, španski mediji vrveli su od romansiranih priča o „lepoj Barbari koja živi sa srpskim kriminalcem“, zapitavši se „zašto tako lepa žena ne živi mirnim životom“, a sve nakon što je, kako se pretpostavlja, Luka njoj poslao poljubac dok su mu stavljali lisice na ruke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs