SAZNAJTE VIŠE

TAJNA SANDRE BULOK I NJENOG BRAJANA: 3 godine pre strašne dijagnoze uradili su nešto što će PAMTITI DOK JE ŽIVA

Otkriveni su detalji iz života glumice koja je 5. avgusta izgubila svog partnera: u zadnjem delu kuće uredila je prostor za njegovu negu, a kuća je toliko velika da gosti ne bi ni primetili šta se događa u drugom delu. Ipak, kako mu se stanje pogoršavalo, tako ona više nije puštala u kuću nikoga osim lekara i medicinskih sestara. A sada je otkriveno i da se par u tajnosti zavetovao na večnu ljubav.

Vip priča
Autor:
TAJNA SANDRE BULOK I NJENOG BRAJANA: 3 godine pre strašne dijagnoze uradili su nešto što će PAMTITI DOK JE ŽIVA
Foto: T Maidana / Backgrid USA / Profimedia, Profimedia

Glumica Sandra Bulok i njen partner, fotograf Brajan Rendal, koji je preminuo u subotu, nisu bili venčani, ali su razmenili zavete na privatnoj ceremoniji na Bahamima u krugu prijatelja.

To se dogodilo u decembru 2017., tri godine pre nego što je Rendalu dijagnostifikovan ALS, neizlečiva bolest neurona koja ga je i odvela u smrt.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Video s plaže objavio je Dejli Mejl, a na njemu se može videti Sandra i Brajan kako zagrljeni plešu na plaži u noći posle ceremonije koja nije imala pravnu snagu niti je bio prisutan matičar. Sandra je nazvala Brajana „ljubavlju svog života”, a on je uzvratio ljubavnom izjavom. Ležerno obučeni i u japankama, izgledali su kao da su sami u svom svetu.

Deca su dobila tatu

Nakon razvoda od zvezde rijaliti emisija Džesija Džejmsa, Sandra nije želela da ponovo ulazi u brak, a ovo su, rekao je njihov prijatelj, učinili zbog dece, kako bi im pokazali da je veza ozbiljna i zauvek. Nakon ceremonije, Sandrina usvojena deca, Luis, koji sada ima 13 godina i dve godine mlađa Laila, počeli su da zovu Brajana - tata. Ceremonija razmene zaveta bila je vrhunac 14-dnevnog odmora na ostrvu Harbor, u vili Three Bees u vlasništvu poslovnog čoveka Arpauda Busona, nekadašnjeg supruga supermodela El Mekfirson i bivšeg partnera glumice Ume Turman. Ta je vila Sandrino omiljeno mesto za odmor, a tu su proslavili i Brajanov rođendan, 31. decembra, rekao je jedan od gostiju.

Krenule su glasine

Poslednjih meseci govorilo se da je par raskinuo ili da im je veza „na ledu”, a priče o tome pojačale su se samo koji dan pre nego što je objavljeno da je Rendal umro. Dejli Mejl piše kako se sada zna da su u trenutku njegove smrti njih dvoje „bili više zajedno nego ikad pre”, čak šta više, Bulok je organizovala, finansirala i nadgledala danonoćnu negu kakva je bila potrebna njenom partneru. Poslednje mjesece života proveo je u njenom domu na Beverli Hilsu.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Upućeni izvor rekao je za Dejli Mejl da je Sandra prostor za negu uredila u zadnjem delu kuće, a kuća je toliko velika da gosti ne bi ni primetili šta se događa u drugom delu. Ipak, kako se Brajanu stanje pogoršavalo, tako ona više i nije puštala u kuću nikoga osim lekara i medicinskih sestara koje su se brinule o njemu.

„Glasine da su raskinule zapravo su im odgovarale, jer su prikrivale ono što se stvarno događalo. Bilo je lakše pustiti ljude da pomisle kako ne viđaju Brajana zato što njih dvoje više nisu zajedno,” rekao je izvor.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

Par se zapravo borio s mračnom stvarnosti Rendalove degenerativne bolesti, amiotrofične lateralne skleroze, koja napada nervne stanice u mozgu i leđnoj moždini što dovodi do nefunkcioniranja mišića u telu. Koliko je poznato, Rendal je bolovao oko tri godine što je najviše koliko se prognozira ovakvim pacijentima.

Sandra Bulok
foto: Profimedia

„Odnos je bio vrlo napet dok su pokušavali da se nose s bolešću, a i deci je bilo stvarno teško. On je neko vreme živeo u jednoj od njenih kuća u Malibuu, zato što mu je uz okean bilo lepše, pa pretpostavljam da su ljudi pomislili da su raskinuli jer je izgledalo da žive odvojeno, ali nije bilo tako. Ona ga je opskrbljivala svime što mu je bilo potrebno i organizovala je medicinsku negu i sestre”, otkrio je insajder.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Sandra Bulok