SAZNAJTE VIŠE

BIVŠA LJUBAVNICA PRINCA ALBERTA REŠILA DA SE OSVETI PRINCEZI ŠARLIN: Nedopustivo je ono što je uradila, sve je ŠOKIRALA

Neobičan događaj se deseio pre nekoliko dana u Monte Karlu, gde je održan 74. Bal Crvenog krsta, pod pokroviteljstvom monegaške porodice. Na bal je stigao princ Albert, sa suprugom princezom Šarlin, a među zvanicama se našla i njegova bivša ljubavnica i majka njegovog vanbračnog sina

Vip priča
Autor:
BIVŠA LJUBAVNICA PRINCA ALBERTA REŠILA DA SE OSVETI PRINCEZI ŠARLIN: Nedopustivo je ono što je uradila, sve je ŠOKIRALA
Kako je princu Albertu htela da se osveti ljubavnica?, Foto: Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Na svu sreću, prostor gde se održavao 74. Bal crvenog krsta u Monte Karlu bio je dovoljno velik da se par ni u jednom trenutku nije ukrstio sa Nikol Koste, bivše ljubavnice princa Alberta. Iako su svi gosti su pomno pratili sve što se događa, iščekujući mogući incident, on se ipak nije dogodio.

Jedan od najvećih događaja u monegaškoj kneževini održan je ovog vikenda, a na njemu su kao domaćini bili upravo članovi monegaške porodice predvođeni princom Albertom i princezom Šarlin.

Mnoge je zapravo iznenadio dolazak 51-godišnje Nikole Koste, koja s princom Albertom ima vanbračnog sina, 19-godišnjeg Aleksandrea, a svime se pohvalila sama na svom Instagram profilu.

Princeza Šarlin, Princ Albert
foto: Profimedia

Obučena u crvenu usku haljinu Nikol je izgledala atraktivno dok je pozirala fotografima. Oni koji pomno prate događaje u monegaškoj porodici smatraju kako je Nikole Koste ovo namerno uradila, a sve kako bi se osvetila princezi Šarlin.

Naime, Nikole nikada nije oprostila Albertovoj supruzi što je njihovog sina Alekdandrea, uoči venčanja 2011. godine, premestila iz glavne zgrade palate u krilo namenjen poslugi.

Princeza Šarlin, Princ Albert
foto: Profimedia

Nikole Koste i princ Albert u vezi su bili čak šest godina, a ova bivša stjuardesa "Air France-a" u međuvremenu je postala modna dizajnerka, koja se povremeno pojavljuje na događanjima koja organizuje monegaška palata.

Nikole Koste
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs