pogledajte!

U OVOME SE KRIJE MOĆ BRITANSKE KRALJEVSKE PORODICE: Čarls ganuo sve prizorom, posebno je privukla pažnju STVAR IZ 1902.

Bakingemska palata objavila je novu fotografiju kralja Čarsla III sa svojim naslednicima, princem Vilijamom i princem Džordžom.

Vip priča
Autor:
U OVOME SE KRIJE MOĆ BRITANSKE KRALJEVSKE PORODICE: Čarls ganuo sve prizorom, posebno je privukla pažnju STVAR IZ 1902.
Kralj Čarls III, Foto: 007 / Gotcha Images / Profimedia

Britanska kraljevska porodica je na svom zvaničnom Instagram profilu jednom prilikom objavila fotografiju novog vođe kralja Čarlsa III koji je s krunom i plaštom sedeo na prestolu, a pored njega su stajali i njegovi naslednici, princ Vilijam i princ Džordž.

Kralj je sedeo na jednom od prestola iz 1902. godine koja su napravljena za budućeg kralja Džordža V i kraljicu Mariju.

''Kralj s princem od Velsa i princem Džordžom od Velsa u prestolnoj dvorani u Bakingemskoj palati na dan krunisanja'', pisalo je u opisu fotografije.

Osim ove, objavljena je i fotografija kralja i kraljice Kamile s dvorskim damama, a postavljeni su i prvi portreti novog kralja i njegove supruge.

Njihovi obožavatelji nastavili su da se dive fotografiji, a pogotovo kraljevim naslednicima. Na početku se mislilo kako će Čarlsa odmah prepustiti krunu svom sinu Vilijamu, ali to se ipak nije dogodilo.

Podsetimo, Čarls je početkom maja i zvanično preuzeo titulu kralja Velika Britanije i država Komonvelta, a ceremoniju su pratili miloni ljudi širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs