barbikin ken, zvezda dana

LEŽI NA PARAMA, A SA 7 GODINA STARIJOM LEPOTICOM ŽIVI U MALOM STANU: Sam kuva i pere, decu vaspitavaju na BIZARAN NAČIN

Ne samo da može da odigra šta poželi već je našao mir i sreću sa ženom koju ludo voli. Dve ćerke su mu sve na svetu, a u poslu je traženiji nego ikad.

Vip priča
07:05h
LEŽI NA PARAMA, A SA 7 GODINA STARIJOM LEPOTICOM ŽIVI U MALOM STANU: Sam kuva i pere, decu vaspitavaju na BIZARAN NAČIN
Kakav je brak Rajana Goslinga i Eve Mendez?, Foto: Profimedia

Film "Barbi" ovoga leta hara filmskim dvoranama, a osim glavne junakinje, koju tumači Margo Robi, sjajne kritike dobija i njen Ken, koga glumi Rajan Gosling. Zaista ga nismo očekivali u ovoj pomalo bizarnoj ulozi, ali on je već davno pokazao da blista u svakom žanru.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Ovaj neodoljivi šarmer oduševio je ljubitelje filma još pre 20 godina, kad je snimio romantični film "Beležnica", za koji mnogi smatraju da ga je zapravo proslavio. Oni koji vole fantastiku obožavaju ga u rimejku "Blejdranera", a najmlađa generacija pamti ga po ulozi u "La la lendu", za koji je nominovan za Oskara. On naprosto obožava uloge koje su izazov, što je deo njegovog karaktera i rezultat nimalo lakog odrastanja.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Rođen je pre 42 godine u kanadskom Londonu, u provinciji Ontario. Odrastao je u porodici mormona, ali nikad do kraja nije prihvatio njihov pogled na svet. Majka mu je bila sekretarica, a otac radnik u fabrici papira i vaspitavali su ga prilično religiozno. Razveli su se kad je Rajanu bilo 13 godina i on je nastavio život s majkom i sestrom Mendi. U školi nije blistao. Pod uticajem filma "Rambo", donosio je noževe i bacao ih na decu. Imao je problema s čitanjem - disleksiju, a sumnjali su i na hiperaktivni poremećaj. Bio je na meti zlostavljača, a tako usamljen kasno je stekao prijatelje.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Ali imao je divan glas i sa sestrom je pevao na venčanjima. Postao je i član dečjeg šou-programa "Klub Mikija Mausa". Preselio se na Floridu i nastupao uz Džastina Timberlejka, Britni Spirs i Kristinu Agileru. Kad je video Rakel Velč, shvatio je da želi da se bavi glumom, napustio je školu, odrekao se kanadskog naglaska, počeo da govori kao Marlon Brando i da sanja o Holivudu. Pažnju je privukao filmom "Vernik", koji mu je doneo novac, a uz veće uloge koje su stizale počeo je da dobija i naklonost holivudskih lepotica.

Beležnica, Rajan Gosling
foto: Profimedia

Prvu ozbiljnu romansu imao je sa 16 godina starijom Sandrom Bulok, a posle nje desila se velika ljubav s glumicom Rejčel Mekadams, partnerkom iz filma "Beležnica". Rajan je postajao sve popularniji, što je smetalo Rejčel, čiji je rejting padao. Veza nije izdržala, iako on o njoj uvek govori sve najlepše. Tri godine nakon toga nije imao devojku, već je samo snimao, dok 2011. u njegov život, tokom snimanja filma "Gresi očeva", nije ušla sedam godina starija koleginica, prelepa Eva Mendez. Glumili su par koji željno čeka dete, a ta priča se prenela i na njihov privatni život. Obožavateljke širom sveta sekle su vene što se njihov heroj zaljubio. Da veza nije prolazna, Rajan je dokazao kad je Evu upoznao s majkom. Holivud je o njihovoj vezi brujao, ali tada su se uspešno krili od medija.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Eva je krila i trudnoću, a onda su 2014. dobili ćerku Esmeraldu Amadu, da bi dve godine kasnije na svet stigla i Amada Li. One su im danas centar sveta, a Gosling je izjavio da je lud za njima i da mu se cela situacija oko očinstva čini kao san. Za Evu kaže da je majka iz snova. Nemaju dadilju, jer žele da njihova deca rastu kao svi njihovi vršnjaci.

Rajan Gosling
foto: Profimedia

Sumnja se da su se tajno venčali jer je Eva na zglobu ruke istetovirala "De Gosling", što bi značilo uzimanje muževljevog prezimena. Kako god, ova srećna porodica mirno živi u Los Anđelesu, a Rajana sigurno čeka još velikih uloga.

Stil.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs