Mišel Hunciker

NI LJUBAV NIJE MOGLA DA POBEDI UTICAJ KULTA U KOJI JE UPALA: Godinama je živela u uverenju da je ISUSOVA sestra

Mišel Hunciker uslikana je na plaži gde je pokazaa svoje savršeno telo u čipkanom belom bikiniju, a opšte je poznato da ovoj lepotici nije odoleo ni Eros Ramacoti.

Vip priča
22:06h Autor:
NI LJUBAV NIJE MOGLA DA POBEDI UTICAJ KULTA U KOJI JE UPALA: Godinama je živela u uverenju da je ISUSOVA sestra
Mišel Hunciker, Foto: Profimedia

Čuvena italijanska televizijska voditeljka i manekenka Mišel Hunciker prošetala je plažom na Sardiniji, a fotografi su uspeli da snime nekoliko fotografija ove lepotice koja je imala težak život.

Mišel ima 46 godina, a na ovakvom telu mogle bi da joj pozavide i upola mlađe devojke. U moru se okupala u belom kupaćem kostimu koji je na sebi imao detalje od čipke, a visoke gaće prekrivale su joj donje deo stomaka iako nema šta da prikriva.

Mišel Hanziker
foto: Profimedia

Inače, prelepoj voditeljki pre mnogo godina nije odoleo ni poznati pevač Eros Ramacoti s kojim je bila u braku od 2014. do 2019. godine i s kojim je dobila ćerku Auroru. Upravo njoj Eros je posvetio svoju kultnu pesmu "L'aurore", dok je za Mišel napisao hit "Più bella cosa".

Njihovoj ljubavi presudio je kult "Warriors of Light", čija je članica bila punih pet godina, a stroga pravila branila su joj seksualne odnose, alkohol, pušenje, pa čak i masturbaciju. Detalje o sekti koju je napustila otkrila je u svojoj biografiji "A Seemingly Perfect Life", u kojoj je, među ostalom, napisala i kako je živela u uverenju da je Isusova sestra i reinkarnacija nacističke neveste.

Mišel Hanziker
foto: Profimedia

Eros Ramacoti je bezuspešno pokušavao da je izvuče iz kulta i da joj ukaže na njihov loš uticaj, a na kraju je to presudilo njihovom braku i ljubavi o kojoj se godinama pisalo u medijima. Papire za razvod podneli su 2002. godine, a on je stupio na snagu tek sedam godina kasnije.

Mišel Hanziker
foto: Profimedia

Brak s Ramacotijem ovoj rođenoj Švajcarkinji doneo je italijansko državljanstvo, ali i brojne voditeljske angažmane u velikim italijanskim TV kućama.

Danas su u dobrim odnosima, a Eros je nakon razvoda pronašao utehu u 25 godina mlađoj manekenki Marisi Pelegrineli, s kojom se oženio nakon pet godina veze 2014., ali razveli su se 2019. godine. Zajedno su dobili dvoje dece, sina Enca i ćerku Emiliju.

Eros Ramacoti, Mišel Hurcinger
foto: Profimedia

Mišel se 2014. godine udala za preduzetnika Tomasa Trusardija, s kojim je dobila ćerke Sole i Seleste, ali i oni su ove godine okončali svoj brak.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs