DA LI JE MOGUĆE DA U DONJEM VEŠU SLAVIŠ 54. ROĐENDAN? Džej Lo jedni razapinju zbog golotinje, drugi kažu VAU KRALJICE

Holivudska diva Dženifer Lopez napunila je juče 54 godine, a njena objava u donjem vešu je izazvala buru komentara

Celebrities
15:52h Autor:
DA LI JE MOGUĆE DA U DONJEM VEŠU SLAVIŠ 54. ROĐENDAN? Džej Lo jedni razapinju zbog golotinje, drugi kažu VAU KRALJICE
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/Instagram

Juče je holivudska diva Dženifer Lopez proslavila svoj 54. rođendan, a njen stajling je izazvao burne rasprave među ženama. Dženifer je poznata po svojoj prelepoj figuri, ali mnoge se slažu da nije baš ukusno skinuti se u čipkasti veš, da nema potrebe za dodatnim dokazivanjem, jer je već velika zvezda koja uživa ogromnu popularnost.

Džej Lo je objavila svoju sliku na Instagramu, na kojoj pozira u belom čipkastom donjem vešu koji ističe savršenstvo njene figure. Njen izgled je bio besprekoran, a to je i razumljivo s obzirom na to da je postala zaštitno lice brenda koji reklamira intimni veš. Ovaj brend ne samo da ga promoviše u reklamama i na bilbordima, već i putem Instagrama, što je doprinelo još većoj pažnji na Dženiferinu fotografiju.

Iako je njen stajling privukao puno komentara, Dženifer Lopez je uvek bila poznata po hrabrom i samouverenom stavu prema svom telu. Bez obzira na rasprave, ona nastavlja da ostavlja snažan utisak u industriji zabave i modi, osvajajući srca obožavalaca širom sveta.

"Izgledaš dobro, ali čemu potreba da se skidaš u donji veš? Da li je moguće da tako slaviš svoj rođendan?" Bio je jedan od komentara koji je ostavljen ispod njene fotografije.

Nisu se sve žene složile sa takvim komentarom. Bilo je i onih koje su smatrale da je čast pokazati golišavo telo na pragu 60-ih, a da je činjenica da ono izgleda besprekorno.

"Poslednji dan svog 53. rođendana proslavljaš tako što izgledaš nestvarno dobro, kao da imaš 33. Svaka čast, neverovatna si".

Bilo je onih kojima apsolutno nije bilo jasno da li zaista tako treba da izgleda ili je u procesu oblačenja.

"Da li je to kombinacija za izlazak ili tek treba da se obučeš?"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs