"MUŽ ME JE STVORIO, DA NIJE BILO NJEGA, NE BIH POSTOJALA": Suprug naše pevačice vozio je kamion, pa im PROMENIO ŽIVOT

Maja Berović otkrila je jednom prilikom da ju je muž stvorio, te da je zaslužan za njen veliki uspeh.

Vip priča
11:41h Autor:
"MUŽ ME JE STVORIO, DA NIJE BILO NJEGA, NE BIH POSTOJALA": Suprug naše pevačice vozio je kamion, pa im PROMENIO ŽIVOT
Maja Berović otkrila da ju je muž stvorio, Foto: Printscreen Instaragm / mayaberovicofficial

Slavna pevačica Maja Berović postala je jedna od najpopularnijih u Srbiji i regionu, a uprkos tome što mnogi misle da je uspeh došao preko noći, pevačica je godinama radila na tome. Jedna je od retkih koja karijeru nije gradila na skandalima, a ono što je zanimljivo jeste da je od 16 godine zaljubljena u jednog čoveka, Alena Dragosava, sa kojim je nedavno dobila sina Lava.

Par se upoznao u Bosni, a svoju ljubav su krunisali brakom 2016. godine. Njjihova priča je nedavno upotpunjena i prinovom. U februru su postali roditelji prelepog dečaka Lava.

Pevačica je jednom prilikom otkrila da sve što ima duguje upravo suprugu Alenu, koji je verovao u nju i uložio novac koji im se višestruko vratio, piše Mondo.

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram/mayaberovicofficial

"Na početku karijere nisam imala novca i da mi nije bilo Alena, ne bi bilo ni mene!", rekla je pevačica i nastavila: "Zahvaljujući njemu sam postala ovo što sam danas. Alen me je stvorio", ispričala je u pevačica u emisiji, a potom otkrila i kako joj suprug i dalje pomaže finansijski:

Maja Berović
foto: Printscreen Instagram / mayaberovicofficial

"Mnogo mi je pomogao na početku karijere, jer je platio moj prvi album! Svaki dinar koji smo uložili, kasnije smo vratili. Opet, sve što smo zaradili, ponovo smo ulagali u nove pesme. Alen i ja imamo jedan račun, jednu kuću. Mi nismo bogati ljudi, živimo sasvim normalan i običan život, nemamo jahte, privatnu poslugu..."

Na početku njihove romanse, Alen je navodno vozio kamione, ali je od toga posle razvio veoma uspešan biznis, te sada ima firmu u kojoj je zaposleno oko 83 ljudi. A delatnost kojom se bavi je međunarodni drumski prevoz svih vrsta roba.

1 / 6 Foto: Printscreen Instaragm / mayaberovicofficial

Njih dvoje svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti, te Maja retko na društvene mreže postavlja njihove zajedničke fotografije.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs