KO JE KOME OVDE MAJKA, A KO STARIJA SESTRA? Naša pevačica objavila porodičnu fotografiju pa zbunila svoje pratioce

Marija Mikić je nedavno postavila fotografije sa majkom i sestrom koje ne objavljuje često na društvenim mrežama.

Celebrities
09:44h Autor:
KO JE KOME OVDE MAJKA, A KO STARIJA SESTRA? Naša pevačica objavila porodičnu fotografiju pa zbunila svoje pratioce
Kako izgledaju majka i sestra Marije Mikić ?, Foto: printscreen/instagram/wwwmarijamikiccom

Pevačica Marija Mikić je u roku od dve godine rodila dvoje dece, ćerku Đurđu i sina Miliju. Njena porodica se proširuje iz godine u godinu a za za drugu trudnoću sa sinom, saznala je tri meseca nakon prvog porođaja.

Marija je veoma bliska sa svojom porodicom a njena majka Lela koja je nedavno postala baka izgleda kao njena starija sestra. Mnogi smatraju da pevačica neverovatno liči i sa svojom rođenom sestrom Martom pa je neko u šali dodao kako DNK test ne bi bio potreban u njihovom slučaju.

Jedan od komentara ispod fotografije gde su sve tri je bio da se ne zna ko je kome majka, što aludira na mladolikost mame Lele.

Marija je nekoliko puta isticala da joj je majka neizmerna podrška u odrastanju ćerkice i ponekada je možemo videti na njenom Instagramu.

"Ova zena me je rodila. I prosla sa mnom sito i reseto. Kaze bila sam dobra beba. BEBA. Za posle onako...Uvek sam bila nekako svoja i drugacija a ona je uspela to da isprati, iako je uvek zelela dobru i mirnu devojcicu. Dobila je predsednika odeljenja, igraca fudbala, odlicnog djaka sa najvise izostanaka, drzavnog prvaka u odbojci, zavezan rep sa trenerkom, nepodnosenje haljinica, masnica i sminke ( do nekog perioda)..." napisala je Marija ispod fotografije sa svojom majkom i dodaje, "Sve si ispratila i izvela me hrabro na pravi put. Ja mislim pravi. Za mene je pravi. I kada sam mislila da nisam u pravu, bila si podrska. Mnogo si hrabra majka moja i jaka. Valjda cu biti upola dobra kao ti. Usadila si nam prave vrednosti. Postale smo dobre devojke. Pogotovu Marta. Hvala ti na njoj. Opet cu reci. Za mene je svaka zena heroj. Heroj ne mora da ima velike misice, koliko mora da ima jos vece srce." zaključila je Marija na kraju svoje objave.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs