SAZNAJTE VIŠE

ONA JE 3u1 - I ŽENA I LJUBAVNICA I OBEZBEĐENJE: Robert de Niro došao sa Tifani u Kan i nikome ništa više nije jasno

Robert De Niro tek je skoro otkrio da je njegova porodica brojnija za još jednog člana. Svi su sumnjali da je reč o Tifani Čen, producentkinji sa kojom je viđen još 2021. godine, a sada je to i potvrdio

Vip priča
08:37h
ONA JE 3u1 - I ŽENA I LJUBAVNICA I OBEZBEĐENJE: Robert de Niro došao sa Tifani u Kan i nikome ništa više nije jasno
Foto: Laurent Vu / Sipa Press / Profimedia

Robert De Niro se oduuvek držap dalje od očiju javnosti, uvek radije priča o poslovnim projektima i uspesima. Međutim, pre nekoliko nedelja otkrio je da je dobio sedmo dete, a svoju partnerku je prvi put javno doveo na Kanski filmski festival.

Kao što su mnogi i pretpostavljali, De Niro je ljubav pronašao sa Tifani Čen od koje se nije razdvajao i na premijeri filma.

Robert de Niro
foto: Profimedia

79-godišnji glumac i njegova devojka prisustvovali su na zabavi u hotelu du Kap-Iden-Rok u Francuskoj u subotu predveče, a filmska producentkinja pratila je svaki njegov korak i mobilnim telefonom slikala trenutke za pamćenje.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Šuškanja o vezi započeta su još 2021. godine, a uprkos zajedničkim godišnjim odmorima, ni De Niro ni Čen nisu javno komentarisali svoj odnos. Par je nedavno dobio i dete, čiji pol još nisu otkrili, a kamoli ime glumčevog sedmog deteta. Pridošlica ih je svakako zbližila pa su se sada i držali za ruke dok su koračali crvenim tepihom.

Godinama se spekulisalo da je Tifani u vezi sa De Nirom, ali hemija među njima je bila više poslovna nego ljubavna, ali od kako je došlo dete - obožavaoci slavnog glumca su još više zbunjeni zbog prirode njegovog odnosa sa ovom mlađom ženom.

Robert de Niro
foto: Profimedia

Na zabavi u organizaciji modnog brenda Prada i Veniti Fera obukli su tamne boje: De Niro klasično crno odelo, a njegova odabranica crnu dugačku haljinu prekrivenu šljokicama.

Glumac je trenutno u Kanu na premijeri svog najnovijeg filma "Killers of the Flower Moon" na kojem je sarađivao sa Leonardom Di Kaprijem i Martinom Skorseseom, ali i ovogodišnjim dobitnikom Oskara, Brendanom Frejserom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs