VAŽILA JE ZA ŽENU BEZ GREŠKE, A "PALA" JE NA NAJTEŽEM ISPITU: Izašla polugola među svet i izazvala lavinu reakcija

Irina Šajk došla je polugola na Filmski festival u Kanu i izazvala lavinu komentara.

Celebrities
Autor:
VAŽILA JE ZA ŽENU BEZ GREŠKE, A "PALA" JE NA NAJTEŽEM ISPITU: Izašla polugola među svet i izazvala lavinu reakcija
Irina Šajk došla polugola na Filmski festival u Kanu, Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Irina Šajk se pobrinula da na 76. Filmskom festivalu u Kanu sve oči budu uprte u nju. Pokazala je svoje izvajane trbušnjake i kožnom kompletu koji joj je stajao kao saliven.

Za premijeru filma Firebrand (Le Jeu De La Reine) odabrala je kožni kroptop koji unakrsno prepleten preko grudi a uz to je obukla maksi suknju sirena kroja od istog materijala. Ovaj komplet je savršeno istakao njenu izvajanu građu.

Irina Šajk
foto: FPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgled je upotpunila suptilnom šminkom a svoju dugu kosu je stilizovala u blage talase, činilo se da je ovakvi odabirom igrala na sigurnu kartu. Svakako njen izgled je govorio sam za sebe.

Najupečatljiviji i najsmeliji deo stajlinga je dijamantska ogrlica koja je savršeno blistala ispod reflektora.

Irina Šajk
foto: SGP / ddp USA / Profimedia

Ruska bomba je odisala samopouzdanjem dok je predstavljala oluju na crvenom tepihu pozirajući fotografima. Njena prirodna lepota je došla do izražaja i niko nije ostao imun.

Irina Šajk
foto: Shootpix/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Međutim ove fotografije su na društvenim mrežama izazvale burnu diskusiju. Dok su je neki hvalili za odabir ovako smele odeće jedan jedan od njenih obožavatelja je napisao: „Izveštava se da je zemljotres koji je Šejk upravo izazvala u Kanu izazvao uništenje svih dinosaurusa".

Neki su smatrali da ovakav stajling nije adekvatan za tako važan događaj kao što je Kanski filmski festival. „Oh, to je tako ružno… a gde je njen šminker sa kojim samo želim da porazgovaram“, prokomentarisao je drugi.

Užasna šminka, odeća i frizura. Generalno izgleda bolje“, rekao je jedan korisnik Tvitera. „Čak izgleda bolje kada pokupi dete iz škole! Ona je neverovatna, ne razumem ove nove izglede na crvenom tepihu“, dodao je jedan od komentatora.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs