CELA ESTRADA JE DRHTALA OD OŠTRIH KOMENTARA SAŠE VIDIĆA: Nikoga nije štedeo, a o njegovim svađama danima se pričalo

Onako kako je Saša Vidić komentarisao estradu malo ko je smeo, a o njegovim brutalnim komentarima pisalo se danima.

Vip priča
12:55h Autor:
CELA ESTRADA JE DRHTALA OD OŠTRIH KOMENTARA SAŠE VIDIĆA: Nikoga nije štedeo, a o njegovim svađama danima se pričalo
Kako je Saša Vidić komentarisao estradu, Foto: Kurir/ Damir Dervišagić

Vest da je čuveni srpski dizajner Saša Vidić preminuo mnoge je iznenadila. Uzrok smrti još uvek nije poznat, a ono što se zna jeste da je preminuo u KBC Bežanijska kosa.

Mnogi prijatelji i estradnjaci se opraštaju od njega, a ono što je svima poznato jeste da je cela estrada drhtala od njegovih oštrih komentara. Bio je poznat kao čovek bez dlake na jeziku, koji je uvek surovo komentarisao naše javne ličnosti. Mahom se bazirao na njihov stil oblačenja, međutim, nije se ustručavao ni da komentaripše aktuelne teme iz njihovih života.

Definitivno jedna od najoštrijih njegovih oizjava koja je tresla domaću javnu scenu jeste komentar o "Aferi Katar" i o našim reprezentativcima.

Saša Vidić
foto: ATA Images

- To mi je katastrofa. Znam mnoge poznate ličnosti iz sveta estrade koje su otišle u Katar da tamo imaju se*s s fudbalerima. To su mogle i kad se oni vrate s prvenstva. Ne znam što su se uhvatile baš sve za te fudbalere dok igraju tamo, ima i drugih muškaraca koji su mnogo bolji frajeri i moćniji od tih naših fudbalera. Mnogi od tih fudbalera su i gej orijentacije. To kriju ko zmija noge, te jadnice pevačice su im paravan. Mnoge od tih žena su u 'srećnim brakovima', a ovamo spavaju gde stignu i kad stignu s našim reprezentativcima. A oni jadni šta će, vole da umoče gde mogu sa strane - rekao je Saša tada.

Oštri komentari na račun pevačica uvek su izazivali brojne reakcije, a ono što on kaže mesecima se prepričavalo. Poznato je da je sa Jelenom Karleušom i Darom Bubamarom oduvek bio "na ratnoj nozi", dok je sa Cecom bio u prijateljskim odnosima.

Saša Vidić
foto: Kurir/ Dragana Udovičić

Međutim, na iznenađenje mnogih došlo je do velikog obrta. Prijateljstvo između Cece i njega je puklo, a onda je sa Karleušom izgledio odnose, pa se jednom prilikom pojavila u njegovoj emisiji.

- Ma, ja da sam na Jeleninom mestu, Daru ne bih ni pogledao. Dara kaže: 'Ko se sa mnom druži, život mu je duži, a ko sa mnom nije, ni za ku.ac nije?'. Jadna Dara, baš je ispala seljanka. Treba da ide u Nemačku i da snima p**niće, nema više ona karijeru. Koliko mi se čini, a čini mi se, ona polako propada. Nema više tu pevanja ni interesovanja - rekao je Vidić o odnosu Jelene i Dare.

Nije štedeo ni pevačicu Viki Miljković - Uskoro imam suđenje sa Viki, tužila me je zato što sam rekao da je modni abortus. Ta suđenja me užasno iscrpljuju. Prošli put je ona otkazala, sad ću ja, bolestan sam, ne smem da se nerviram, a i mogu da se ugušim od smrada - rekao je on jednom prilikom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs