dŽOŠUA dŽEKSON

NIJE ŽELEO BRAK I PORODICU SA GLUMICOM SA KOJOM JE BIO 10 GODINA: Onda je upoznao nju i promenio život iz korena

Džošua Džekson, miljenik žena mislio je da se nikada neće oženiti, a onda je pronašao pravu.

Vip priča
Autor:
NIJE ŽELEO BRAK I PORODICU SA GLUMICOM SA KOJOM JE BIO 10 GODINA: Onda je upoznao nju i promenio život iz korena
Džošua Džekson, Foto: BUZZIPPER / LA.GOSSIPTV / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Svi smo ga zavoleli u tinejdžerskoj seriji "Dosonov svet" koja se prikazivala početkom 2000-tih, nakon toga osvojio je žensku publiku u seriji "Afera" u kojoj igra prevarenog muža, a uskoro ćemo imati priliku da ga vidimo u novoj seriji koja se takođe temelji na prevari. U pitanju je rimejk iz 80-tih godina u kojoj su glavne uloge tumačili maestralni Majkl Daglas i Glen Klouz - "Fatalna privlačnost."

Džošua Džekson
foto: Profimedia

Džošua Džeskon je u braku više od tri godine, smatra da vanbračne veze ne bi nužno trebalo da prekinu vezu između dvoje ljudi, prenosi Pejdž Siks.

- Mislim da se afera može oprostiti - rekao je glumac, koji je oženio Džodi Tarner-Smit krajem 2019. godine u intervjuu objavljenom prošlog vikenda.

- Svi smo mi odrasli. Niko ne želi da bude prevaren i nakon prevare je potrebno popraviti puno štete - rekao je glumac.

Džošua Džekson
foto: Profimedia

Džošua je dodao je da afere "ne zavise od partnera" ili "isključivo od seksa", već su kršenje pravila koje je "dublje" nego što mnogi razumeju.

Zanimljivo, ovaj je 44-godišnji glumac glumio u dva projekta koja istražuju prevaru: u seriji koja imala čak 5 sezona "Afera" i adaptaciji filma "Fatalna privlačnost" snimljenoj kao mini seriji, čija je premijera na Paramount Plusu zakazana za 30. april i koju s nestrpljenjem mnogi čekaju budući da je to žanr koji je bio jako popularan 80-tih i 90-tih godina.

Džošua Džekson
foto: Profimedia

Inače, pre nego što se oženio 36-godišnjom Tarner-Smit, Džošua je deset godina bio u ozbiljnoj vezi sa glumicom Dajanom Kruger. Par se razišao 2016. zbog nagađanja da on ne želi da se oženi i da ima decu.

Kanadski glumac, koji sada deli trogodišnju ćerku sa Tarner-Smit, rekao je za Sandej Tajnm da je do promene mišljenja oko braka i dece došlo "delomično zbog godina".

- Dovoljno sam star da to mogu učiniti - rekao je, dodajući da se mentalna promena odnosi i na "pronalaženje nekoga u pravom trenutku života".

- Da smo se Džodi i ja upoznali pet godina ranije, verovatno bismo imali žestoku aferu - objasnio je i dodao da za sve ostale stvari "jednostavno nije bio spreman".

- Nisam mislio da ću se ikada želeti da se oženim - otkrio je.

Jackson i glumica iz serije "Queen & Slim" upoznali su se preko zajedničkog prijatelja 2018., a u početku su inzistirali da je njihova romansa "ležerna". Međutim, priznao je da je “svaki trenutak provodio sa njom i nalazio razloge da u isto vreme bude u gradovima gde i ona".

U maju 2021. godine, Džodi je otkrila da je ona bila ta koja je postavila sudbonosno pitanje, ali kasnije je otkriveno da je ipak, tradicionalno, on "kleknuo" Dobili su ćerku Džejni u aprilu 2020., manje od godinu dana nakon što su se venčali.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs