ZAVODNIK

BIO JE NA ODVIKAVANJU OD SE*SA I VARAO ŽENU GDE STIGNE: Skandali su mu uništili reputaciju, a sad ljubi 30 godina MLAĐU

Glumac Dejvid Duhovni bio je zavisnik od intimnih odnosa i opsednut ženama, sada uživa sa 30 godina mlađom devojkom.

Vip priča
Autor:
BIO JE NA ODVIKAVANJU OD SE*SA I VARAO ŽENU GDE STIGNE: Skandali su mu uništili reputaciju, a sad ljubi 30 godina MLAĐU
Glumac koji je bio zavisnik od intimnih odnosa ima 30 godina mlađu devojku, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Tih devedesetih Dejvid Duhovni bio je jedna od glavnih faca Holivuda zahvaljujući seriji "Dosije Iks". Žene su ga obožavale i bacale mu se pod noge, a popularnost mu je kasnije donelo i hit ostvarenje "Kalifornikacija".

Poznato je da je glumac bio i zavisnik od intimnih odnosa, što mu je kasnije donelo velike skandale. Osim što je završio na odvikavanju od se*sa, počelo je da se spekuliše da je glumac bio i preljubnik.

Glasine o varanju supruge Teu Leoni donele su mu reputaciju "lošeg momka", a krah njihove ljubavi desio se 2008. godine. Nakon što su stavili tačku na brak, glumac je otkrio da ide u ustanovu za odvikavanje od "zavisnosti od se*sa".

Dejvid Duhovni
Dejvid Duhovnifoto: Profimedia

Mnoge je iznenadila činjenica da je Dejvid opterećen se*som, međutim, moglo bi se reći da su jednim delom za to krive uloge koje je igrao u raznim filmovima, a koje su se zapravo uključivale opsesiju intimnim odnosima.

Kružile su priče da je Dejvidu u vezi isključivo bitan se*s i ništa više od toga.

Dejvid Duhovni
Dejvid Duhovnifoto: Clint Brewer Photography / A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Najveći problem bio je u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži se*sualne usluge. Verujem kako su moji se*sualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe", priznao je glumac jednom prilikom.

Dejvid Duhovni
Dejvid Duhovnifoto: Profimedia

Takođe, glumac je pre nekoliko godina i te kako zatalasao prašinu priznanjem da se umalo priklonio Sajentološkoj crkvi. U intervjuu za The Daily Beast Dejvid je prepričao svoje utiske sa sajentologijom koje je stekao na venčanju svog prijatelja i glumca Džejsona Bedžija 2000. godine, koji je u međuvremenu napustio ozloglašen kult.

Dejvid Duhovni
Dejvid Duhovnifoto: Profimedia

"Otišao sam na njegovo venčanje u Celebrity Center u Los Anđelesu, a oni su mi priredili predstavu. Odmah sam shvatio da mi postavljaju lična pitanja i da su pokušali da prikupe informacije koje nisam želeo da im dam kao stranac. Dakle, to nije prošlo dobro, nisam igrao po njihovim pravilima i nikad se nisam vratio", ispričao je Dejvid.

1 / 11 Foto: Profimedia

Dodao je i kako Džejson nikada nije pokušao da ga privuče u crkvu, ali je tada izražavao zadovoljstvo kao njihov član.

"On mi je samo rekao da je to super i da bi trebao da pokušam, da ne može biti ništa loše. Viđali smo se s vremena na vreme i primetio sam da je njegov rečnik drugačiji. Način na koji je opisivao svet i svoja iskustva, naročito ona psihološka. Potpuno se promenio", prisetio se Dejvid svojevremeno.

Dejvid Duhovni sa devojkom
Dejvid Duhovni sa devojkomfoto: I. Hasegawa / PictureLux / Profimedia

Dejvid Dukovni trenutno uživa u vezi sa devojkom Monik Pendleberi, koja je skoro 30 godina mlađa od njega. Njih dvoje su se nedavno pojavili na premijeri novog filma Vi ljudi u Los Anđelesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs