KORTNI LAV

SLAVNA ROKERKA NE MOŽE DA SMISLI BREDA PITA: Njega krivi za svoj životni neuspeh i otkriva njegovu MRAČNU stranu

Bivša žena pokojnog muzičara Kurta Kobejna, frontmena benda Nirvana krivi Breda Pita zbog gubitka glavne ženske uloge u filmu "Fight Club" jer je bila uslovljena uslugom na koju nije htela da pristane.

Vip priča
12:27h Autor:
SLAVNA ROKERKA NE MOŽE DA SMISLI BREDA PITA: Njega krivi za svoj životni neuspeh i otkriva njegovu MRAČNU stranu
Bred Pit, Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izgleda se da nisu baš sve žene lude za Bredom Pitom, a među njima se nalazi američka muzičarka i glumica Kortni Lav. Šta više, dovoljno joj je samo spomenuti ime holivudskog lepotana da poludi.

Razlog zbog kojeg joj se ne sviđa otkrila je u podkastu popularnog voditelja i stend up komičara, Marka Marona.

Kortni Lav
foto: Profimedia

Kada ju je pitao zašto ne može da smisli Breda, ispričala je da je, prema njenom mišljenu, on krivac za njen neuspeh davne 1999. godine, koji je još uvek boli. Trebalo je da dobije ulogu Marle u kultnom filmu "Klub boraca", međutim, glavna ženska uloga pripala je britanskoj glumici Heleni Bonam Karter. Rokerka i udovica legendarnog muzičarka Kurta Kobejna ostala je kratkih rukava i za to krivi upravo - Breda.

Kurt Kobejn, Kortni Lav
foto: Profimedia

Objasnila je kako se "upleo" u tu priču. Reditelj "Kluba boraca", Gas Van Sant, u zamenu za ulogu Marle zatražio je uslugu. Hteo je njenu saglasnost za snimanje biografske drame o Kurtu Kobejnu, a u naslovnoj ulozi video je samo Breda Pita.

"Ne bih dopustila Bredu da glumi Kurta", izjavila je Kortni Lav.

Bred Pit
foto: Profimedia

Prema njenim rečima, odbijanje molbe Gasa Van Santa stajala ju je toliko željene uloge, za šta je okrivila Breda. Razlog zbog kojeg veruje kako jedan od najzgodnijih frajera u zabavljačkoj industriji nije dovoljno dobar da glumi njenog pokojnog supruga, nijeobjasnila konkretnim argumentima. Ukratko, iz bujice njenih reči o tome, dolazimo do zaključka da joj jednostavno nije "seo".

Pojasnila je da se ne radi o filmu "Last Days" koji je Van Sant snimio 2005. godine, a inspirsan je frontmenom Nirvane koji je 1994. tragično preminuo u dvadesetsedmoj godini. Kasnije su je producenti, među kojima se našao i Bred Pit, zamolili za saglasnost da snimi film nadahnut njenim životom u kojem bi, svakako, bilo reči o Kurtu Kobejnu (naslov projekta bio je "In Bloom", prema poznatoj pesmi Nirvane). I to je glatko odbila, zbog antipatije prema slavnom glumcu. Bred se nije oglasio.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs