supermen

ONA JE OSVOJILA SRCE SLAVNOG SUPERMENA: Natali je brutalno bogata i ima samo jedan cilj u životu

Henri Kavel moža više neće glumiti Supermena, ali sad to nije važno kada pored sebe ima ovakvu devojku

Vip priča
Autor:
ONA JE OSVOJILA SRCE SLAVNOG SUPERMENA: Natali je brutalno bogata i ima samo jedan cilj u životu
Henri Kavel, Foto: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Britanski glumac Henri Kavel otpušten je iz uloge Supermena. Glumio je Supermena od filma "Čovek od čelika" iz 2013, a zadnji put je igrao Supermena u filmu "Crni Adam" ranije ove godine. U oktobru, nakon što je odustao od glavne uloge u Netfliksovoj seriji 'The Witcher', najavio je da će ponovo igrati Supermena.

Iako su ga mnogi očekivali - Kavil je otkrio svojim pratiteljima da se ipak neće vratiti u ulozi Supermena.

- Nakon što su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak, ovu vest nije najlakše primiti, ali takav je život - komentarisao je glumac i zaključio: "Moj red da nosim plašt je prošao, ali ono što Superman predstavlja nikad neće. Bila je to zabavna vožnja sa svima vama, samo napred!"

39-godišnji glumac rekao je da svima u produkciji želi svu sreću i utešio svoje obožavatelje i obožavatelje superheroja s plaštem! Rekao im je da je Supermen još uvek tu i da njegovo dobročinstvo još uvek postoji.

Kao što je i rekao popularni Britanac, u produkcijskoj kući došlo je do promene ljudi na vodećim pozicijama pa su svi projekti trenutno pod znakom pitanja.

Zgodni britanski glumac Henri Kavil je jedan od najboljih frajera sveta – mnoge žene bi se složile s tom konstatacijom.

Svi ti mišići, pas, ljubav prema prirodi, seksi akcenat: svet to ovog glumca čini neodoljivim.

On je nedavno objavio selfi sa svojom devojkom Natali Viskuso, kojoj zavide žene širom planete.

Ko je lepotica koja je osvojila Henrijevo srce?

Veza Henrija Kavila sa Natali traje već više od dve godine. Iako su njih dvoje žive povučenim životom, tu i tamo podele male uvide u svoju ljubav.

Natali potiče iz imućne porodice, a kao tinejdžerka bila je deo rijaliti šoua na MTV-ju. U pitanju je emisija „My Super Sweet 16“.

Njen 16. rođendan je predstavljen u emisiji 2005. godine sa sledećim opisom:

„Sa 15 godina, Natali živi u kući od 5 miliona dolara i krstari gradom u tatinim Bentlijima i Ferarijima. Šta bi više mogla da poželi?“

Danas je Viskuso potpredsednica televizijskih i digitalnih studija Legendary Entertainment. To je jedna od kompanija iza Kavilovih filmova „Čovek od čelika“ (2013) i „Enola Holms“ (2020).

Baš kao Henri, Natali obožava pse. Ima francuskog buldoga po imenu Mit i voli da deli njegove fotografije.

Takođe je podelila mnoge fotografije svoje majke, Tami Kai Bauman, koja je umrla nakon borbe sa rakom u avgustu 2017. godine.

Henri i Natali su u aprilu 2020. godine na Instagramu ozvaničili svoju vezu, kada je glumac podelio idiličnu fotografiju na kojoj igraju šah.

Koji je sledeći korak lepog britanca kada je njegova karijera i privatan život, ostaje da sačekamo i vidimo. Gubitak uloge čuvenog superheroja sigurno boli, ali možda je sledeći period u njegovom životu osnivanje porodice sa lepom Natali.

Natali je poznata kao osoba koja ne odustaje, kada jednom sebi postavi cilj...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs