godine je gaze

SLIKA MLITAVE I NABORANE KOŽE VIKTORIJE BEKAM OBIŠLA JE SVET: Da li je modna ikona ostarila preko noći

Viktorija Bekam pojavila se na zabavi u Londonu, dok su paparaci zabeležili slike njenih nogu sa naboranom kožom.

Celebrities
09:04h Autor:
SLIKA MLITAVE I NABORANE KOŽE VIKTORIJE BEKAM OBIŠLA JE SVET: Da li je modna ikona ostarila preko noći
Viktorija Bekam, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Modna diyajnerka Viktorija Bekam godinama unazad privlači pažnju svojim izgledom, uspesima, kao i porodičnim odnosima, dok je njena životna priča poput filma.

Kada je karijera u pitanju, čini se da Viktoriji nema ravne, te da je jedna od najboljih u svom poslu. Dizajnerka je sinoć u Londonu održala božićnu zabavu koja je ujedno i promocija njene odeće i kozmetičke linije.

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: Profimedia

Viktorija je kao i uvek imala podršku porodice, a na događaju su se pojavila njena deca Romeo, Kruz i Harper Seven. Zanimljivo je da se najstariji sin Bruklin nije pojavio, dok je Dejvid opravdano izostao budući da trenutno boravi u Kataru, na Svetskom fudbalskom prvenstvu.

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da je veliki modni znalac i na vrhu svog biznisa, Viktorija je i ovog puta pokazala. Njena modna kombinacija je sve ostavila bez daha. Obukla je ljubišastu rolku, duboku suknju sa prorezima kojima je istakla noge.

Međutim, fotografija koja je nakon zabave ugledala svetlo dana izazvala je pravu pometnju u javnosti. Naime, paparaci su zabeležili fotografiju na kojoj se vidi da je njena desna noga veoma naborana i čudna.

Viktorija Bekam
Viktorija Bekamfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Poznato je da dizajnerka nikada u javnost ne izlazi nesređena i da sve mora da bude pod kontrolom, ali ipak, ovog puta, stvari su se otrgle kontroli. Uprkos tome, Viktorija će zauvek ostati simbol elegancije i prefinjenosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs