MAKEDONSKI MILIJARDER ZAVEO TENISERKU, PA JOJ REKAO "KRAJ BRAKA": A posle razvoda stigla ju je JOŠ VEĆA BEDA

Rumunska teniserka Simona Halep se razvodi posle braka od samo par meseci. I ne samo to, trenutno proživljava najgore dane u karijeri.

Vip priča
17:03h Autor:
MAKEDONSKI MILIJARDER ZAVEO TENISERKU, PA JOJ REKAO "KRAJ BRAKA": A posle razvoda stigla ju je JOŠ VEĆA BEDA
Poznata teniserka se razvodi, sada pala i na doping testu, Foto: Profimedia

Simona Halep do skoro je bila poznata u javnosti samo po postignućima u tenisu, jer je znala mnogo puta da nadmaši vrhunske igračice u ovom sportu. Iako su očekivalo da će tek ostvarivati sjajne rezultate na terenu, njen privatni život je postao glavna tema u svetskim medijima.

Nenametljiva devojka, koja uopšte nije privlačila pažnju svojim postupcima, preko noći je počela da"krasi" naslovnice.

Naime, rumunska tenisera je od 2018. godine bila u vezi sa makedonskim milijarderom Tonijem Jurucom, a ovaj par se venčao pre nešto više od godinu dana. Sa druge strane, nekada prva teniserka sveta počela je da oživljava svoju karijeru i niše sjajne uspehe, te se činilo da sve ide uzlaznom putanjom.

Nisu proslavili ni prvu godišnjicu braka

Međutim, sve se više šuškalo da su se među supružnicima desile prve nesuglasice odmah nakon slavlja, koje je prvi put i odloženo na insistiranje Simoninog oca.

Smatrao je da njegova ćerka mora prvo da se posveti predstojećim turniniram, pa tek onda organizovanju svadbe. Sudbonosno "da" su Simona i Toni, konačno, izgovorili 15. septembra 2021. godine, a onda pre samo mesec dana objavili i da se razvode.

- Simona i ja smo zajedno odlučili da se razvedemo. Prestanite da insistirate na tome, ovo je moj poslednji javni nastup, za sve ostalo će se pobrinuti moji advokati na najcivilizovaniji mogući način. Hvala vam na razumevanju - bio je jasan Juruc.

1 / 6 Foto: Profimedia

Skandal na doping testu

A onda je sportistkinju snašao još jedam šoka - pala je na doping testu! Kada je Međunarodna agencija za integritet tenisa saopštila je da je rumunska teniserka suspendovana zbog pozitivnog testa sa ovogodišnjeg US opena, vest je bombastično odjeknula u svim svetskim medijima. Pronađen joj je lek roksadustat koji je zabranjen od strane Svetske antidoping agencije (WADA).

Ovim povodom se oglasila i teniserka.

"Danas počinje najteži meč u mom životu: borba za istinu. Obaveštena sam da sam pozitivna na supstancu roksadustat u veoma malim količinama, što je došlo kao veliki životni šok. Tokom čitave karijere, nikada nisam pomišljala na varanje, što je protiv svih vrednosti kojima sam podučavana. Suočena sa ovako nefer situacijom, osećam se iznevereno i zbunjeno", objavila je ona na društvenim mrežama.

Misteriozni Makedonac

Toni Juruc je poznati biznismen i vlasnik nekoliko firmi, sa pozamašnom svotom novca na računu. Toni je Vlah, milijarder porekom iz Makedonije.

Inače, ovo mu je treći brak - najpre je bio oženjen manekenkom, pa višegodišnjom devojkom, a ni ti brakovi nisu dugo potrajali.

Spekuliše se da je glavni uzrok razlaza velika udaljenost između Simone i njenog supruga. Rumunka se nedavno preselila u Francuku na insistiranje trenera Patrika Muratoglua i odnos sa suprugom je zahladneo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs