ENRIKE IGLESIJAS

"TVOJA ŽENA SIGURNO NEĆE BITI SREĆNA": Dok se hvali srećnim brakom, pevač napravio skandal ljubeći u usta drugu ženu

Enriike Iglesijas objavio je video u kojem se ljubi s obožavateljkom.

Vip priča
10:08h Autor:
"TVOJA ŽENA SIGURNO NEĆE BITI SREĆNA": Dok se hvali srećnim brakom, pevač napravio skandal ljubeći u usta drugu ženu
Foto: Profimedia

Enrike Iglesijas (47) oduvek je poznat po prisnom odnosu sa ženskom publikom, ali mnogima se čini da je ipak ovog puta situacija malo izmakla kontroli.

Naime, pevač je objavio na Instagramu snimak na kojoj ljubi obožavateljku prvo u obraz dok ih ona snima, a potom i u usta. Scena se odvila prošlog petka tokom njegovog susreta s fanovima pre koncerta u Las Vegasu.

Ipak, ovog puta je čak i Enrike bio zatečen. Nakon što je rado pristao da slika selfi s obožavateljkom i poljubio je u obraz, ona ga je zgrabila i počela da ga ljubi u usta kao da ne postoji sutra. Pokušao je da je odmakne, a uspelo mu je nekoliko sekundi kasnije dok je njegov telohranitelj sve posmatrao s vidljivom nelagodnošću na licu.

Reakcije na video, koji je Iglesijas podelio, su podeljene.

'Hoće li tvoja supruga Ana biti uznemirena?', 'Kako Ana ovo trpi?', 'O moj Bože, ženo. On je zauzet', 'Zbunjena sam. Ani je ovo u redu? Meni ne bi bilo', 'Ovo je tako neprimereno od strane ove obožavateljke i tebe što si joj to dopustio. Tvoja žena sigurno neće biti srećna', kritikovali su jedni.

Drugi su ga pohvalili jer nije 'hladan' prema obožavateljima kao neke zvezde.

1 / 11 Foto: Profimedia

'To je stara škola. Ne kao ove nove zvezde što ih sve nervira', 'Kakva sreća! Najbolji si prema svojim fanovima', 'Šta se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu', komentarisali su.

Inače, Enrike često ljubi obožavateljke na svojim koncertima i poznat je po tome da na svakom nastupu izdvoji neku od njih. Dok je nekima poput ove žene, koja ga je u videu 'zgrabila', drugima je to preterano.

Čini se da to ne smeta njegovoj devojci, penzionisanoj teniserki Ani Kurnjikovoj (41) s kojom je od 2001. Zaljubili su se kada su snimali seksi scene za njegov spot za pesmu 'Escape'.

Kroz godine su razdvajali par zbog pevačevih upitnih poteza na nastupima, ali oni su opovrgnuli sve. Šuškalo se i da su se venčali i razveli, a iako je Ana stavila prezime Iglesijas na svoj Instagram profil, jednom je izjavila da ne želi da se uda i da brak nije za nju.

Par je u martu 2018. iznenadio javnost kada je na Instagramu objavio da je dobio blizance, ćerku Lusi i sina Nikolasa. Krajem marta 2020. otkrili su i da su svoju porodicu proširili te da im je stigla ćerka Meri.

Šuškalo se i da su blizance dobili pomoću surogat-majke, a Ana je to demantovala objavivši svoje stare fotografije iz perioda kada je bila trudna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs