tužno

HOLIVUDSKA GLUMICA IZNENADA PREMINULA U 32. GODINI: Bila na vrhuncu lepote i početku velike karijere

Mlada južnoafrička glumica Čarlbi Din iznenada je preminula u 32. godini života od iznenadne bolesti. Njena karijera bila je u velikom usponu.

Vip priča
10:24h Autor:
HOLIVUDSKA GLUMICA IZNENADA PREMINULA U 32. GODINI: Bila na vrhuncu lepote i početku velike karijere
Manekenka i glumica Čarlbi Din, Foto: Profimedia

Južnoafrička manekenka i glumica Čarlbi Din preminula je u 32. godini. Glumica je u ponedeljak iznenada umrla u njujorškoj bolnici, a kao uzrok smrti navodi se neočekivana i iznenadna bolest.

Glumici je život promešao karte i nakon niza prelepih stvari koje su joj se dešavale u poslednje vreme njen život je ugašen.

Čarlbi Din
foto: Profimedia

Preminula je nedočekavši premijeru crne komedije "Triangle of Sadness", koja se pominje čak i kao kandidat za Oskara. Karijera joj je krenula uzlaznom putanjom, verovalo se da će postati jedna od najtraženijih glumica.

Čarlbi Din
foto: Profimedia

Pored blistave karijere njen emotivni život takođe je bio u usponu. Pre samo četiri meseca verila se sa svojim dečkom Lukom Čejsom Vokerom.

Par je bio 4 godine u vezi, nakon čega je Voker odlučio da zaprosi glumicu na Menhetnu. Zanimljiva činjenica je da su se njih dvoje prvi put poljubili u istoj toj ulici u kojoj je glumica zaprošena.

Čarlbi je pre gore pomenute komedije, imala još nekoliko uloga, najzapažnije su u fimovima "Black Lightning", "An Interview with God" i "Spud".

Porodica i prijatelji pogođeni su iznenadnom smrću 32 - godišnje Čarlbi, te se dirljivim rečima opraštaju od nje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs