misterija

MISTERIOZNA SMRT NAJLEPŠE GLUMICE HOLIVUDA: Udavila se pod sumnjivim okolnostima, na telu je imala modrice i ogrebotine

Natali Vud bila je jedna od najpoželjnijih glumica, međutim, njen život prekinula je tragedija. Njena smrt je i danas velika misterija.

Vip priča
21:53h Autor:
MISTERIOZNA SMRT NAJLEPŠE GLUMICE HOLIVUDA: Udavila se pod sumnjivim okolnostima, na telu je imala modrice i ogrebotine
Foto: Profimedia

Holivudska glumica Natali Vud bila je veoma lepa i zgodna, kao takva, bila je jedna od najtraženijih glumica u to vreme.

Njenu karijeru, uspeh, kao i život ugasila je velika tragedija.

Naime, ona se 29. novembra 1981. godine ukrcala na jahtu sa suprugom Robertom Vagnerom i prijateljem Kristoferom Vokenom i krenuli su ka ostrvu Katalina. Međutim, sa te plovidbe Natali se nikada nije vratila.

Natali Vud
foto: Profimedia

Mediji su u to vreme preneli vest da je Vagner krenuo na spavanje, a pre toga hteo je supruzi da poželi laku noć. Međutim, nije je našao u sobi. Nakon nekoluiko sati, njeno telo pronađeno je kako pluta u moru.

U trenutku smrti glumica je imala 43 godine.

Obdukcioni nalaz pokazao je da je glumica u krvi imala mešavinu alkohola i tableta.

– Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu… Budući da postoje brojna neodgovorena pitanja i ograničeni dokazi za sprovođenje istrage, patolozi smatraju kako bi se način smrti trebao ostaviti kao neodređen- piše u izveštaju.

Policija je njenu smrt proglasila nesrećnim slučajem da bi se 2011. godine ponovo pokrenula istraga jer je kapetan broda Denis Davern za NBC rekao da je glumica umrla nakon burne i nasilne svađe između Vagnera i Vokena.

Natali Vud
foto: Profimedia

Naime, nakon dužeg konzumiranja alkohola došlo je do velike svađe između Vokena i Vagnera. Svađu je pokušala da spreči Vud koja je stala između njih. Nakon toga, Voken je otišao u svoju sonu i zaspao.

Kapetan je čuo raspravu, ali je pojačao muziku da ne sluša detalje razgovora.

Kada je glumičino telo izvučeno iz okeana, utvrđeno je da je imala modrice po rukama i zglobovima, kao i ogrebotine na vratu, što je dokaz da je bila povređena pre nego što je pala u okean i udavila se pod sumnjivim okolnostima, navedeno je u izveštaju koji je objavio Zavod za patologiju u Los Anđelesu, prenosi pomenuti medij.

– Mislio sam da je odlučila da pobegne zbog svađe ili da veže brodić jer smo usidrili. Tek kad je prošlo nekoliko sati, odlučio sam da je pronađem – ispričao je Vagner, koji priznaje da je bio ljubomoran na odnosizmeđu Volkena i njegove supruge.

-Šta hoćeš?!? Je… mi ženu, to hoćeš? – vikao je glumičin suprug na sav glas, otkriva kapetan.

Natali Vud
foto: Profimedia

– Kad je pala u vodu nije nam dozvolio da je tražimo, da joj na bilo koji način pokušamo pomoći. Nismo smeli ni da pozovemo Obalsku stražu da je nađu.Hteo je da je nauči pameti- tvrdi bivši kapetan broda koji je uveren da je Natalina smrt povezana sa svađom sa suprugom.

"Natali se mnogo bojala vode. Dok smo bile male majka je plašila pričom kako će se utopiti ako noću ulazi u ovdu", rekla je njena sestra Lana jednom prilikom medijima.

Šta se zaista dogodilo kobne večeri nikada nije otkriveno, te se čini da će glumičina smrt zauvek ostati misterija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs