i pametna i lepa!

KO JE ŽENA KOJA VODI ZEPTER KOMPANIJU ZA KOJU NIKADA NISTE ČULI? Ona vuče konce iz senke

Na veoma važnoj poziciji je u komaniji!

Vip priča
12:29h Autor:
KO JE ŽENA KOJA VODI ZEPTER KOMPANIJU ZA KOJU NIKADA NISTE ČULI? Ona vuče konce iz senke
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Porodica Cepter jedna je od najpoznatijih na Balkanu, ali i u svetu. Filip Cepter, čovek kojeg je magazin Forbs 2017. proglasio za najbogatijeg Srbina, procenivši njegovo bogatstvo na 5 milijardi dolara, u braku je sa Madlen, a zajedno su izgradili imperiju.

Filip Cepter
foto: Kurir / Vladimir Sporčić

U braku su više od 40 godina, a 2000. godine Filip i Madlena usvojili su ćerku Emu (22) koja je svojim roditeljima ulepšala život od dana kada su je prvi put ugledali.

I dok su Madlen i Ema poznate javnosti, pored njih dve postoji još jedna žena iz Cepter porodice koja ima jako važnu ulogu u porodičnoj imperiji. Žena o kojoj javnost malo zna je Diana Cepter, ćerka Filipovog rođenog brata. Madlena i Filip su podigli Dianu i njenog brata, pošto je njihov otac živeo u Bosni kada je počeo rat, te je doneo odluku da decu skloni na sigurno.

Diana je glavni izvršni direktor kompanije Zepter, predana je poslu i razvoju kompanije. "Naša filozofija i kvalitet naših proizvoda su važna motivacija. Nudimo ljudima zdraviji, bolji život. Ovu filozofiju delimo sa našim zaposlenima i ona se ogleda u svakom od naših proizvoda. Naši međunarodni susreti su takođe veoma popularni i veliki su podsticaj za naše zaposlene. Naši sastanci su uvek savršeno organizovani do najsitnijih detalja i predstavljaju pravi svet iskustva. Uvek je reč o ekskluzivnim destinacijama, luksuznim hotelima i jedinstvenom programu", rekla je pre nekoliko godina Diana za www.wirtschaftsforum.de.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs