o njoj priča celi svet

NAJVEĆA OPASNICA HOLIVUDA: Zavela poznatog glumca, snima erotske filmove i želi da bude poznatija od Merilin Monro

Njena karijera ide uzlaznom putanjom od kada se pojavila!

Vip priča
12:21h Autor:
NAJVEĆA OPASNICA HOLIVUDA: Zavela poznatog glumca, snima erotske filmove i želi da bude poznatija od Merilin Monro
Ana de Armas, Foto: Profimedia

Ana de Armas, prelepa glumica poznata po ulogama u filmovima 'Duboka voda', 'Nož u leđa' ili 'Blonde' redovno briljira na crvenom tepihu, a ponovo je oduševila javnost kada se pojavila na premijeri filma 'The Gray Man' u Los Anđelesu.

Zgodna Kubanka koja samo niže intrigantne uloge jednu za drugom, izgledala je juče kao milion dolara u svetlucavoj kreaciji s potpisom modne kuće Luj Viton.

Ana de Armas
foto: Profimedia

Upečatljivu haljinu zgodna brineta koja je neko vreme bila u vezi s Benom Aflekom, upotpunila nakitom Freda Lejtoina i seksi sandalama s tankim kaišićima. Sjajan izgled zaokružila je neupadljivom šminkom i modernom frizurom.

Ana de Armas
foto: Profimedia

Da podsetimo, Ana je rođena i odrasla na Kubi, da bi se sa osamnaest godina preselila u Španiju u potrazi za filmskom karijerom.

Pored glume, njena velika ljubav je ples što glumica rado potencira deleći zanimljive video snimke sebe kako pleše na Instagramu.

Kao i mnoge holivudske glumice, Ana ima kuče koje vodi svuda sa sobom.

Iako je engleski jezik njen drugi jezik, Ana ga odlično govori. Tek kada je iz Španije došla u Ameriku, počela je da ga uči.

Ana je oduvek htela da se bavi glumom. Sa samo 14 godina počinje da pohađa kurseve glume na Kubi, da bi stigla do samog vrha Holivuda i glumila u najprestižnijim filmovima pored vrhunskih glumaca. Bije je glas da se rado skida ispred kamere, što joj obezbeđuje provokativnije uloge. Izgleda da sreća prati hrabre.

Iako ima samo 33 godine, iza sebe već ima jedan propali brak sa španskim glumcem Markom Klotetom. Godinu dana je bila u vezi sa holivudskim glumcem Benom Aflekom koji je od nje stariji 13 godina. Par je odlučio da karantin provedu zajedno, a paparaci su ih za vreme veze pratili u stopu i slikali kako se ljubakaju. Čak se i šuškalo da su se verili, ali pre nego što je tako nešto dospelo u javnost, par se razišao. Ana i Ben su se upoznali na snimanju filma čuvenog režisera Adrijana Lina (Devet ipo Nedelja, Fatalna privlačnost, Lolita, Neverna žena) "Duboka voda" gde su igrali bračni par koji ima otvoren brak. Erotski triler nije dobro prošao ni kod kritike ali ni kod publike, ali svi se moramo složiti da je Ana talentovana mlada glumica.

Ana de Armas, Ben Aflek
foto: Profimedia

Ovih dana je čeka i velika premijera. Naime, na striming servisu Netfliks uskoro za koji dan izlazi biografski film o Merilin Monro koju igra upravo ona, pa je tako Ana svoju tamnu kosu zamenila plavom kakvu je nosila legendarna Merilin Monro.

Ana je trenutno u vezi sa osnivačem aplikacije Tinder, sa kojim živi u Njujorku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs